Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért beszél Erdélyről, ha...

Miért beszél Erdélyről, ha soha sem járt ott?

Figyelt kérdés
Ismerek több olyan embert, aki majdnem könnyeket hullat Erdélyért, meg trianont szidja éjjel-nappal, de soha életében nem járt Erdélyben és nincsenek kint rekedt rokonai sem. Ez miből fakad? Meg 8 általánossal gürcölnek külföldi cégeknél, de hétvégente a nyugatot szidják, aki végülis eltartja őket. Ez lehet akár jó, akár nem ,de azért mégis csak német vagy más nyugati cég futószalagjánál dolgozik. Szóval a tettei és a szavai nem fedik egymást. Meg mindenkit szidnak, de ők sem élnek jobban, hétvégente részegen szórakoznak, hétköznap meg gyárban gürcölnek, ezért nem értem a különbséget. Miből fakad ez az egész?

2017. dec. 9. 17:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én jártam kint és anyukám mrg a nagymamám is határontúli. Nos nem dicsekethetnek ők se, mikor itthon már lenézik őket. És én is elitélem trianont.
jan. 17. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!