Miért szorul össze a szívem és a gyomrom és kezdek sírni ha egy férfi hangosabban beszél velem?
Annyira félek a férfiaktól mikor dühösek. Nem is kell hogy hozzám nyúljanak vagy megüssenek, elég ha hangosabban szólnak hozzám és már folynak a könnyeim. Nagyon félek tőlük...
Anyu férje is ha felemeli a hangját már sírok pedig nem sűrűn emeli fel amúgy de ha igen akkor összeszorul mindenem.
Az igazi apum verte anyát mikor kisebb voltam 1-2 éves, utána elszöktünk tőle és nem is láttam azóta.
Lehetséges hogy ez amiatt van, vagy nincs hozzá köze?
De az hogyan? Miért nem emlékszem rá akkor?
Dolgoztam ügyfélszolgálaton és igyekeztem mindig a nőket hívni inkább mert félek a férfiaktól, hogy esetleg valami olyat szólnak.
21/l
én mindegyik embertől félek,ha felemeli a hangját,vagy erőszakosan beszél,középiskolás koromban még attól is féltem,mikor káromkodtak az iskolában...és egész nap káromkodtak (amúgy nem vagyok troll,ez igaz amit írtam,akármilyen nevetségesen hangzik) szintén 21/L.
Az én apám is verte az anyámat,csak nekem 12 éves koromban is..és csak később váltak el...úgyhogy valószínűleg az ilyen dolgok mögött ezek állnak,igen.én sem nagyon jöttem rá,miért féltem annyira mindig mindenkitől.(csak az a gond,hogy még piszkáltak is az iskolában,mert hát a gyengét azt bántják mindig a közösségekben,mint az állatoknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!