Ti mit fogtok csinálni a hétvégén?
Figyelt kérdés
Én úgy elmennék valahová,csak sajnos nem nagyon van kivel,egyedül meg nem szeretek mászkálni. Vágyom a társaságra, szeretnék beszélgetni és jól érezni magam valakivel.2018. aug. 9. 19:27
2/26 A kérdező kommentje:
21/N
2018. aug. 9. 19:42
3/26 anonim válasza:
Én filmezek testvéremmel meg a barátaimmal találkozom,biciklis túrára megyünk.Számomra a legjobb kikapcsolódás.
Amúgy ha nem szeretsz mászkálni akkor mi értelme a barátoknak, nem értem.Én se várom el a barátaimtól hogy házhoz jöjjenek mint a pizzafutár.Először változtass a hozzáállásodon, aztán könnyebben szerzel barátokat.Ez saját tapasztalat.
4/26 anonim válasza:
Bocs,rosszul olvastam,csak egyedül nem szeretsz kimozdulni.De ettől függetlenül még érdemes lenne egyedül is kimozdulni gyakrabban.
5/26 anonim válasza:
Edzek, edzek és edzek, igazából mindennap 2-3 órákat... tehát a szokásos rutin.
7/26 anonim válasza:
Nem tervezek semmit, párom már hazament (távkapcsolat), így marad ugyanaz, mint eddig: olvasás, tévé, net. Ha kicsit lehűlne a levegő, elmennék végre egy jót sétálni.
8/26 anonim válasza:
Otthon leszek, olvasok, netezek, ház körüli dolgokat látok el. Totál nem vágyom emberek közé.
9/26 anonim válasza:
Sokat biciklizek,lehet lesz kis tenisz meg megyek a kurultájra
10/26 anonim válasza:
Írok pár önéletrajzot föl Bp-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!