Ti mit szoktatok iskola/munka után csinálni és hétvégén?
Ezt nem vártam volna hogy több magányos nő lesz ez alatt a poszt alatt mint csóka.
Hát ha úgy van akkor tesómnál dolgozunk valamit a házán, vagy lemegyek edzeni. Néha kicsi túlóra, persze munkától függ, de ha semmi dolgom itthon ülök és szenvedek magamban :) Kinőttem a játékokból, filmek nem különösebben érdekelnek, így csak próbálom elütni az időt míg hétfő nem lesz. Mennék ide vagy oda, de együl csak kellemetlenül érezném magam bárha is mennék.
f/23
Meló után, mivel pénteken 2-ig vagyunk, általában ezek, szombat és vasárnap is:
1. elmenni a városban kávézni egyet.
2. elmegyek úszni
3. elmegyek fitness terembe
4. bort iszom és sétálok a kertben, nem érdekel semmi
5. elmegyek veszek süteményt vagy veszek fagyit
6. gyakori.hu és bort iszom.
ezek.
Többnyire itthon unatkozom, mivel minden ismerősöm más-más beosztásban van, idő is ritkán akad valami közös dologra.
De ha nagyon rossz autóba pattanok egy nagyobb útra.
Hét közben hazamegyek, főzök, mosok, takarítok, mosogatok vagy bármi mást csinálok, ami épp jön, aztán alszom.
Hétvégén nagyjából ugyanez történik: a nagyobb mosásokat, takarítási feladatokat ilyenkorra gyűjtöm össze. De ilyenkor többet is alszom, általában ebéd után is le tudok feküdni 1-2 órára.
edzek
minden anp 6 órát.
hétvégén is.
Ha nem dolgozom szombaton is,akkor jellemzően itthon ücsörgök és azon gondolkodom milyen magányos és felesleges is vagyok valójában.
Rövid időre sikerül lefoglalnom magam nettezéssel,játékkal,filmekkel vagy sorozatokkal,esetleg itthon segítek valamit a ház körül.
Havonta egyszer,max kétszer pedig találkozom pár haverral.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!