Valaki nyári szünetre tevékenységeket?
Nem vagyok az a stréber fajta, de inkább iskolába járok minthogy itthon gépezzek és feküdjek. Legalább találkozok a titkos szerelmemmel és haverokkal vagyunk. Úgy sem megyünk nyaralni sehová.
Unalmas az élet így.. Valami nyáriszünetes elfoglaltságok?
Akármi!
Egyszer megbuktam(ipari suliba) és pótvizsgára kellett mennem, nem azért mert hülye vagyok, hanem lusta voltam tanulni év közbe.
A pláne az volt, hogy haverom is így járt(osztálytársak voltunk)
Egész nyáron készültünk a pótvizsgára, de mellette csináltunk mást is. Fociztunk, videó játékokkal játszottunk, elmászkáltunk mindenfele(határba, erdőbe, strandra)
A végén annyit készültünk a pótvizsgára, hogy már a következő évi anyagba is bele-bele néztünk.
Simán átmentem és a következő évben erőlködés nélkül jó jegyeket szereztem.
Jó dolog a tanulás, pláne ha már van előre kitűzött cél, mert hiszen magadnak tanulsz nem másnak.
De nyári szünet van így a tanulás ha nem is egészen, de szoruljon háttérbe és mindenféleképpen aktív pihenéssel teljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!