Nincs senkim, senkit nem erdeklek, egyedul vagyok. Mit tudnék csinálni, h kibírják még egy hónapot?
Figyelt kérdés
A szüleimmel hetek óta nem beszéltem.mikor felelek akk már dolgoznak mikor lefekszik még dolgoznak.A 'barataim' sose írnak csak ha én rájuk irok.Utana felhagytam h írok nekik.Eloszor úgy voltam h hmm 1.nap.Senkit nem erdekeltem.Most már 1 hete le de sz.r senki.Egesz nap sorozatokat nézek és eszek.
Új iskolába írattak a szüleim.Hogy birhatnam ki még azt az egy hónapot a suliig?
17\L
2016. aug. 9. 22:04
1/5 anonim válasza:
Kezdj el mozogni sorozatnézés helyett!
2/5 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bevált módszerem, majd eljön a szeptember is, és akkor remélhetőleg jobb lesz. Tudom, hogy egy örökkévalóságnak tűnik ilyen helyzetben várni, és hogy ilyenkor az embernek semmihez sincs kedve, amivel elüthetné az idejét.
3/5 anonim válasza:
Próbáld kiírni magadból ! Hátha megkönnyebbülsz. Leírod teljesen őszintén ezeknek a "barátoknak" , hogy mit gondolsz róluk, mit érzel irántuk, milyen embereknek tartod őket. Azaz ha mindről ugyanaz a véleményed, elég egynek megírni, azzal az összesnek megírtad. Legyen ez teljesen őszinte, olyan mint egy levél. Ha elég bátor vagy, el is küldheted a végén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!