Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit fogtok a mai nap csinálni?

Mit fogtok a mai nap csinálni?

Figyelt kérdés

Szép jó reggelt mindenkinek :-)

Kezdem én, mai nap tornászom, sétálok,sofőrködöm,segítek előkészülni a holnapi napra mert vendégeket várunk ezekután jön a jól megérdemelt pihenés, olvasok és kirándulok egy kicsit.

Szép napot :-)

2019. jún. 8. 05:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Munkahelyen nyugizom, mert a gép dolgozik helyettem, nekem csak felügyelni kell és nincs bent senki, csak én meg még egy kollégám (az egyik kedvencem) úgyhogy nagyon jól el leszek ma. ^^ És még a pénztárcám is örülni fog következő hónapban.

Otthon meg majd nem tudom... Amihez abban a pillanatban kedvem lesz. Lehet elmegyek csavarogni egyet.

Nektek is szép napot!

2019. jún. 8. 07:07
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Szegedre megyünk mi is :), plázázni, sétálni, nézelődni. Bevásárlás, este barátokkal filmezés.
2019. jún. 8. 07:09
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Asszonyt be a kocsiba, aztán irány a horvátországi nyaralónk Senj-ben. Majd hétfőn reggel visszajövünk.
2019. jún. 8. 07:41
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Jó reggelt!

Elmegyek vásárolni, aztán családi ebédre vagyok hivatalos, úgyhogy kiautózom az unokatesómékhoz. Ott leszek 5-ig kábé. Utána irány haza, edzés, este meg nézek valamilyen filmet.

2019. jún. 8. 07:41
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Készülődés, elmegyek egy unalmas főzőcskélésre, hazajövök, állásvadászat (bár még van), olvasás, netezés. Semmi jelentős.
2019. jún. 8. 07:57
 16/21 anonim ***** válasza:
85%

Mi esküvőre megyünk.

Tök rosszul aludtam, szóval még fetrengek. Várom, hogy elmúljon a hányingerem, aztán készülődni kezdek, emberi formát öltök és indulok ünnepelni.

2019. jún. 8. 08:03
 17/21 anonim ***** válasza:
94%
Délelőtt motort szerelek és várom, hogy megjöjjön a célszerszám az autóhoz. Ha megjött nekiállok az autónak. Délután megcsinálom az autót, utána (ha időben végzek) elkezdek készülődni Somogybabodra.
2019. jún. 8. 09:03
 18/21 anonim ***** válasza:
91%
Eddig adtunk enni kaját a cicáknak, velük kellett foglalkozni, aztán mi is megreggeliztünk, most pihi van. Mindjárt elkezdek pakolászni a házban, bútorokat mosni, utána kimegyünk a kertet megcsinálni. Estére pedig egy jó hideg sör van betervezve pihenésképp. Napközben persze valami biztos változni fog. Költözés után (vagyis hónapok után) ez az első nyugis hétvége. Ez többet ér nekem bármilyen nyaralásnál:)
2019. jún. 8. 09:04
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Pesten vagyok hétfőig, úgyhogy próbálom hasznosan tölteni az időmet. Szerintem csavargok majd egy jó nagyot :D Meg estefelé talán beülök mozizni egyet.
2019. jún. 8. 10:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Majdnem mindenki milyen motivált ma :)

Alig tudtam aludni este, szinte csak 2 órát sikerült, a fene tudja miért.

Eredetileg ma tanulni akartam, az volt a fő tervem, de jelenleg még az ágyban fekszem és filmet nézek. Késő délután főzök vacsorát, bárány steak lesz.

Igazából fogalmam sincs, annyira fáradt vagyok, hogy főzni sincs kedvem. :(

Szép napot mindenkinek!

2019. jún. 8. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!