Gáz ha én Helifnek szurkolok a box mérkőzésen? Nekem ez a luca nagyon nem szimpatikus, nagyon nagyon nem!
Én azt nem értem, hogy ez a "nő", ha már annyira veri a (láthatóan nem létező) mellét, hogy ő márpedig nőnemű, miért nem felemáskorláton, vagy talajtornán indul? Miért PONT egy olyan sportágban, ahol a magasabb tesztoszteronszint miatti erősebb izomzat komoly előnyt jelent?
Tegnap láttam egy mémet erről, amelyen egy magát biciklisnek valló motoros nyerte a kerékpárversenyt.
“nekem sem annyira szimpi luca de neki szurkolok hisz magyar vagyok bakker.”
Hát én nem fogok azért mert ide szült szegény édes anyám! Nem kötelez erre semmi! Egyébként mitől vagyunk magyarok? Mert én például nem rendelkezem vérszerinti magyar felmenőkkel!
Sosem követtem a boxot, egyszerűen nem érdekelt, pedig küzdősportoltam egy ideig (Aikido, aztán MMA), hozzám is eljutott a híre a meccset feladó olasz leányzónak, és sajnálom, hogy így alakult, és a legjobbakat kívánom neki. Aztán mind a tiktok, mind a reddit feldobta, hogy egy magyar lánnyal, Hámori Lucával küzd meg legközelebb, és involválódtam egy olyan dologban, ami alapvetően nem érdekelt, de azért egy ezer kommentes vitát elolvastam róla, mert érdekes volt. Szerintem túltolják ezt a nő-férfi különbséget. Én amatőr sportoló vagyok, amatőr versenyeken indulok, pár perc a különbség a bármilyen félmaratonnál, maratonnál, Nyílt vízi úszásnál a női és férfi első jelölt között. Szóval versenytapasztalatam meg utcai tapasztalataim alapján nem hiszem, hogy H. Lucát tényleg kómába tudná ütni egy férfi sportoló. Legyőzné, nyilván rommá verné - vagy nem -, de hogy veszélyes sérülést okozzon neki? Nope. Illetve egy intelligens lánynak tűnt az első megnyilvánulásai alapján, aki majd fel fogja adni, ha tényleg súlycsoportjától eltérő szintű erőt tapasztal.
Nekem csalódás volt, hogy miket rakott ki, és ezek alapján senkinek sem szurkolok. Magyar vagyok, szóval a magyar lány algériai ellenfelének nyilván nem fogok szurkolni. De a magyar Lucának sem tudok, mert nem nevezünk egy másik embert korcsnak, és nem repostolunk ilyesmit. Mentségére váljon, hogy huszonévesen még nagyon fiatal, és talán nem tudta, mit tesz.
Hát, én ezt átolvastam, és az jött le, hogy itt azért lehetnek "átfedések"...
De számomra a lényeg: amennyiben van férfi! ivarszerve(golyók:) és női is (Ovarium), úgy inkább férfi.
Amennyiben nincs, csak női, úgy nő. Nem igaz, hogy ezt tényleg nem tudják eldönteni. Ahogy a 25# írja: vizsgálatot kérni, + a többiben is igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!