Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha én Helifnek szurkolok...

Gáz ha én Helifnek szurkolok a box mérkőzésen? Nekem ez a luca nagyon nem szimpatikus, nagyon nagyon nem!

Figyelt kérdés
Ráadásul amilyen gyűlölet cunami itthon egy másik ember ellen ömlik, jó érzéssel amúgy se tudnék magyarnak szurkolni ebben az esetben!
aug. 3. 09:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Amikor egy férfinak van a többi férfi hoz képest nagyobb izomtömege vagy magasabb tesztoszteron szintje, vagy hatalmas állóképessége, mondjuk körbe utca a tengert vagy nemtom, akkor azt ünneplik itt pedig szerencsétlent mocskolják! Egy olyan dolog miatt egyébként ami nem is igaz
aug. 3. 12:02
 12/26 retektorta ***** válasza:
100%
Látszik, hogy csak provokálsz, csak az értelmetlen vitát generálod. Elengedtelek.
aug. 3. 12:04
 13/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem baj! A magyar nők is a törököknek szurkoltak a várfokokról, még sem haragudtak rájuk ezért a magyar férfiak!
aug. 3. 12:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Miközben rohadt nagyon az elfogadásvonaton ülünk és az esélyegyenlőséget szajkózzuk, összeeresztünk egy férfi fizikummal rendelkező embert egy nővel a ringben, aki világ életében nőkkel edzett, női kategóriában versenyzett. Aki ebben nem érzi az ellentmondást, azzal komoly gondok vannak.
aug. 3. 12:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nő, viszont férfi pubertáson ment keresztül, mert a rendellenes kromoszómája miatt jóval magasabb volt a tesztoszteronja, és ettől férfias lett az izomzata.

Ez a magas tesztoszteron kb olyan, mint ha teljesítményfokozókat szedne. Most képzeld el h azt a sportot űzöd, ahol egymás fejét veritek valakivel, és a másik fél csurig van nyomva egy olyan anyaggal ami erősebbé teszi őt nálad. Aztán még te vagy az ostoba hisztis gci amiért problémád van ezzel.

Egyébként meg annak szurkolsz akinek akarsz, nem kell bejelenteni.

aug. 3. 13:54
 16/26 veszettkecske ***** válasza:
52%

Annak szurkolsz akinek akarsz.

Nézegetem ezt a videót nagyon:

[link]

Én nőnek nézem, állítólag nőnek született. Sehol sem találok infót a tt szintjére, pedig kíváncsi lennék rá. Jelenleg szerintem a média cikázásainak vagyunk kitéve. Pont ő az az eset, amivel az orrunknál fogva rángatnak jelenleg minket. Vannak ennél egyértelműbb gondok is e téren ezen az olimpián(úszás pl). Ha tényleg férfi, és Luca kiáll ellene, az azt jelenti számomra, hogy ő is egyetért "ezzel". Ha tényleg férfi, akkor Lucának bojkottálnia kellene azzal, hogy visszalép, de gondolom ő sem tudja, hogy mi van. Amúgy meg olimpia: görögöktől ered, kizárólag férfiak indultak, akik jó eséllyel jobban szerették "kedvesüket" mint feleségüket...(pederasztia). Olimpia + Franciaország = le sem írom:D

aug. 3. 15:54
 17/26 veszettkecske ***** válasza:

A "tényleg férfi"-t javítanom kell mert nő, csak DSD vagy Swyer-szindróma.

Eben az esetben nemtom mi lenne helyes. Futásban és kosárlabdában sincs pl magasságkorlátozás, de ha valaki magas, hosszú-lábú az előny. De ez az olimpia most gyűjtőtégelye ezeknek a dolgoknak véletlenül...

aug. 3. 16:21
 18/26 anonim ***** válasza:

nekem sem annyira szimpi luca de neki szurkolok hisz magyar vagyok bakker.

Egyébként ez a helif valóban nő csak vannak férfi hormonjai de nem arról van szó hogy férfinek született legalább is ezt olvastam, szóval nem igazán értem minden honnan az ömlik hogy pasi aki nőnek érzi magát.

Azért ha nőnek született csak beteg vagy fene tudja valami nem úgy működik nála akkor nem érdemli mind azt ami felé irányul. Ettől függetlenül hajrá Luca hajrá Magyarország!

aug. 3. 16:43
 19/26 anonim ***** válasza:

#18 XY kromoszómái vannak ami be lett bizonyítva.

Egyik betegség sem csinál olyat, hogy valaki XY kromoszómával születik de valójában nő.

aug. 3. 17:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Amúgy most hol megy a boksz? Miért ezt a bzi tornát mutatják? Kutyát se érdekel ez a fos se az idióta biciklizés.
aug. 3. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!