Gáz ha én Helifnek szurkolok a box mérkőzésen? Nekem ez a luca nagyon nem szimpatikus, nagyon nagyon nem!
Én gáznak tartom.
Egy férfi ne induljon női versenyben! Mit szólnál hozzá ha a női focicsapatokban olyan üstökösök lennének akik férfiak? Messi lenni az argetin női válogatott csapatkapitánya.
Igen, szerintem Gáz, hogy valami teljesen random embernek szurkolsz egy olyan országból ahol valószínűleg soha nem jártál és nem is fogsz.
A magyar boxoló semmit sem tehet arról, hogy mi ömlik és mi nem a közhagulatba az ellenfélre.
Az pedig a világ gyalázata, hogy ilyen megtörténhet. (Persze oké, ő is ember, ő is sokat küzdött biztos.)
De gondolj bele, hogy milyen jó érzés lenne, ha éveket küzdenél valamiért aztán meghiusul egy olyan dolog miatt, mert mondjuk a másik embernek van egy olyan előnye ami téged jelentősen hátrányba helyez. Biztos jól esne.
Inkább az a rettentő unszimpatikus, ha valaki szerint ez OKÉ.
Gyülölködni persze nem kell.
“ egy olyan országból ahol valószínűleg soha nem jártál és nem is fogsz.”
Valóban nem jártam, viszont Magyarországot Már ismerem, illetve a közéletet is, egyszerűen nem érzek semmit amiért ennek az országnak kéne szurkolnom bármiben is! Gyakorlatilag semmiféle nemzeti érzés nincs bennem.
Remélem Luca úgy elrendezi ezt a Helifet, hogy véresen sírva fog összerogyni.
De én Luca helyében azzal se foglalkoznék ha kizárnak, addig ütném vágnám míg alkalmatlan nem lesz a folytatásra.
Miért kellett kitörölni a kommentemet? Egy olyan oldalt linkeltem ahol valós információk vannak vele kapcsolatban! Nem pedig a média által terjesztett hazugságok! Azért még egyszer belinkelem ez egy hivatalos oldal!
Szóval nem férfi, soha nem volt férfi, nem született férfinek, nem volt soha férfi nemi szerve! Nyugodtan el lehet olvasni ha már nem szabad a gyakorikérdésekre bemásolni a valóságot tartalmazó írást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!