Az nagy baj,ha elsőre a pszichoterapeutám nem tűnt annyira szimpatikusnak,mint vártam?
Figyelt kérdés
Kicsit olyan szigorkás volt,meg stb... Sosem voltam még ilyen szakembernél,azért kérdezem. Változhat még ez az érzés?jún. 18. 13:31
1/5 anonim válasza:
Változhat.
Amikor én voltam ilyen embernél, én azt éreztem rajta, hogy jó szakember. Mint amikor orvosnál vagy és érzed rajta, hogy ért ahhoz, amit csinál. Keveset beszélt, lassan, megfontoltan, de látszott, hogy rutinos.
Nekem ez kellett és be is vált.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg 2-3 alkalommal mindenkepp menj hozza, de ha valtozatlanul nem erzed okenak, akkor keress mast. Meg sose voltal terapian, lehet egyszeruen a helyzet ujdonsaga miatt is van ez, netan tudat alatt kicsit menekulnel a helyzetbol (ez tok normalis, az ego nehezen adja meg magat).
3/5 anonim válasza:
Es kell ido, hogy kialakuljon a terapias kapcsolat. Nekem volt olyan pszichom, aki elsore full szimpi volt, de olyan is, akinel kellett par alkalom feloldodni, viszont utana remekul mukodott a dolog.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi,ment mindenkinek a zold 😊
jún. 18. 14:55
5/5 anonim válasza:
Változhat: fogadjátok el egymást, a közös érdeketek a változás. Idővel te is fogsz a terápia hatására változni, így őt is másként fogod látni, mint önmagadat. Adj magadnak időt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!