Miért változtak meg a fiatalok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Huszonéves nő vagyok, vidéken élek. Fiatal és középkorú férfiak ugranak elém az ajtóban buszmegállóban, vagy bolt ajtóban elém tolakodnak stb... Anyám elé is...Fura módon öregek nem... Miért történik ez?aug. 2. 18:48
1/19 anonim válasza:
Egy kevéssé reklámozott hozadéka a női egyenlőségnek.
2/19 A kérdező kommentje:
Kellemetlen hogy 10 perce állok a buszmegállóban, aztán mennek elém...
aug. 2. 18:55
3/19 anonim válasza:
Miért kéne előre engedniük?
Azzal semmibe vennék az egyenjogúságért folytatott évzázadokon átívelő harcát a nemednek.
4/19 anonim válasza:
Nem tudom miért a korosztályt kell hibáztatni mindig azért mert valaki tahó. Pedig a tahó szülők azok (akik pedig idősebb generációk) akik nem tanították meg a gyereküket viselkedni. Másrészt ezt a liberálisokra, meg a nyugatra meg nemi egyenlőségre meg stb. re se lehet fogni, mivel ez nemtől függetlenül is bunkóság.
5/19 anonim válasza:
Mert vannak olyan nők akik sértésnek veszik ha előre vannak engedve bárhol, mondván ugye egyenlőség van... Régebben (hehe 10 éve....) bunkó, illetlen gyökér volt aki nem volt udvarias egy nővel, ma már bizonyos nők szemében akkor bunkó, hímsoviniszta gyökér az ember ha udvarias akar lenni.
Persze szerencsére ez csak egy szélsőséges kisebbség, a nők többsége normális.
(Na majd figyeld ahogy a szélsőséges kisebbség megpróbál szétszaggatni amiért magukra ismertek... :D)
6/19 A kérdező kommentje:
Nem az előre engedésre értem, de ha már hamarabb érek az ajtóhoz,ne furakodjon valaki elém... Huszonéves srácok...
aug. 2. 19:00
7/19 A kérdező kommentje:
Napi szinten,már besokalltam...
aug. 2. 19:01
8/19 anonim válasza:
Szerintem itt senki nem tudta értelmezni a kérdést. Ez nem egyenlőség ez bármilyen korúval vagy neművel szemben szimplán bunkó tolakodás.
9/19 anonim válasza:
Hja kérem, ha egyenjogúság van, akkor a buszmegállóban is az van! Valamit valamiért.
10/19 anonim válasza:
Nem azt írta a kérdező, hogy nem engedik maguk elé ezek az emberek. Hanem azt írta, hogy betolakodnak elé mikor ő már ott állt. A kettő között különbség van. Senki nem tud szöveget értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!