Maradtok olyan partnerrel, aki nem értékel titeket eléggé?
Figyelt kérdés
Alfajai: kifejezi, hogy ő végül is inkább mással lenne, kritizál, becsmérel stmaug. 1. 21:43
1/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ja, vagy ez ilyen bdsm, mazochista, szolga-úrnő vagy ilyesmi kapcsolat?
2/17 anonim válasza:
össze se jövök ilyennel. sőt, ilyennel randira se megyek el.
4/17 anonim válasza:
Nyilván nem. Wtf. Egyedül is milliószor jobb.
5/17 A kérdező kommentje:
A kérdést azért tettem föl, mert én sok ilyen kapcsolatot látok, én is maradtam már benne ilyenben. Nem tudom, a gyakoris válaszolók mind magas önbecsülésű, kivételesen öntudatos személyiségek? A saját mérlegem szerint nem ilyenek az emberek többnyire. Persze lehet, rossz a mintavételi helyem.
aug. 1. 22:34
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy nem.
Mindig hülyének néztem azokat, akik képesek éveket áldozni egy ilyen baromra.
Aztán egyszer csak lett egy sajátom. Az isten tudja miért, de vagy egy évig én sem tudtam kidobni.
7/17 anonim válasza:
Igen, maradtam. Akkor magamnak se vallottam be, de anyagi oka volt. Végső soron annyira leépítette az önbecsülésemet, hogy biztos voltam benne, ha ő se szerelmes belém, soha más se lesz. Végső soron így is volt.
8/17 anonim válasza:
5: talán a gyakorizók introvertáltabbak, jobban bírják a magányt
9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha egyedül is milliószor jobb, akkor miért van benne mégis sok ember rossz kapcsolatban? Jó, értem, te még soha nem voltál egy percig se ilyenben, de szerintem a legtöbb ember benne marad. Évekig, akár egy életen át. Nemigen van kultúrája annak, hogy lépjünk ki, hogy ne engedjünk meg bántó viselkedéseket másoknak.
aug. 2. 07:32
10/17 anonim válasza:
Kizárt. Kritizál??? Kaptam elég kritizálást apámtól, mástól nem tűröm, max ha jogos kritika, de az más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!