Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekteek is elveszti egy nő az...

Nekteek is elveszti egy nő az értékét ha sok partnerrel volt?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon.
2022. jan. 14. 14:13
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít soknak? Csak a nő értéke csökken vagy a férfié is ha sok nővel volt? Egyáltalán mi köze egy ember értékéhez az, hogy hány emberrel volt együtt?
2022. jan. 14. 14:19
 2/55 anonim ***** válasza:
31%

Nekem is...amikor ezzel dicsekszik egy lány általában mondjuk az első randin ez meg szokott történni, már nem is foglalkozok inkább vele.

Én már eléggé megjártam a könnyű vérű nőkkel, nem kell nekem k..va már.

2022. jan. 14. 14:20
 3/55 anonim ***** válasza:
89%
Nőként valahol megértem a kérdezőt, de a férfiak érdekes módon ebből űznek sportot és minél több nővel volt, annál nagyobb macsó. De ha egy nő volt sok férfival, akkor már egyből rámondják, hogy egy rongy. (Tudom, tudom vannak kivételek.)
2022. jan. 14. 14:25
 4/55 anonim ***** válasza:
88%
Mi szamit soknak? Ha nemvolt vagy 2-3x annyi csavoval mint en csajjal akkor nem
2022. jan. 14. 14:31
 5/55 anonim ***** válasza:
96%
Nálam egy férfi is elveszti az értékét, ha sok partnerrel volt.
2022. jan. 14. 14:31
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
Nektek is elveszti egy férfi az értékét ha sok partnerrel volt?
2022. jan. 14. 14:32
 7/55 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Nekem akkor veszti el az értékét, ha 3 gyereke van 3 apától vagy ha félredugott az exe mellett. Vagy ha pénzt kért a szexért.

Számokban nem mérek embereket, nem vagyok egy hülye takony. Erkölcsben viszont igen.

Van egy nő ismerősöm, egy szentfazék a nő, úgy is néz ki, úgy is viselkedik. Két partnere volt, az egyiket csalta a másikkal. Takarodjon az ilyen az anyjába

2022. jan. 14. 14:34
 8/55 anonim ***** válasza:
72%
Nem mindegy hogy ki hány partnerrel volt?Amúgyse kell senkinek sem az orrára kötni a magánügyeidet egyébként.Azt mondassz el magadról amit akarsz
2022. jan. 14. 14:36
 9/55 anonim ***** válasza:
95%

Na igen nem a partnerek száma a lényeg hanem hogy rámarkol e közben máséra is :D

Ha nem akkor ok ha igen akkor nagyon nem ok

Ilyen egyszerű a dolog

2022. jan. 14. 14:38
 10/55 anonim ***** válasza:
74%
Nekem “sok” partnerem volt nőként, de ha párkapcsolatom van akkor csak a másik fél létezik. Kalandozni kalandoztam eleget, így a veszély nem fenyeget hogy megkattanok, hogy “ki akarom élni magam”. Nekem mindegy ha valaki emiatt elítél, elfogadom, hogy nem fér bele. Egy dolog amit nem értek, hogy kapcsolódik össze az ember értékével? Mióta mérik ebben?
2022. jan. 14. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!