Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekteek is elveszti egy nő az...

Nekteek is elveszti egy nő az értékét ha sok partnerrel volt?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon.
2022. jan. 14. 14:13
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
36%

Ez az egész nem arról szól, hogy ítélkezel e a másik felett vagy sem.

Párkapcsolati szempontból ha nézem, igenis elmond az illetőről (legyen az nő vagy férfi) valamit, hogy hány partnere volt. Teljesen mindegy, hogy szexpartner vagy párkapcsolati partner. Azt kell megnézni, hogy milyen lehet az illető személyisége? Mi lehetett a bibi, miért kellett az a sok partner? Miért cserélgeti őket? Miért nem felel meg neki senki, miért nem tud/akar huzamosabb ideig megállapodni egy ember mellett?

Ezek csak kérdések, nem ítélkezés. Ezek alapján mindenki el tudja dönteni, hogy kell e neki egy ilyen nő/férfi, mire számíthat vele kapcsolatban.

2022. jan. 14. 15:09
 22/55 A kérdező kommentje:
Na végre valaki gondolkodik. Köszi.
2022. jan. 14. 15:13
 23/55 anonim ***** válasza:
17%
Igen
2022. jan. 14. 15:17
 24/55 anonim ***** válasza:
83%
Nem, szerintem szánalmas ha valaki ebben határozza meg a másik ember értékét.
2022. jan. 14. 15:26
 25/55 anonim ***** válasza:
25%

#21 vagyok

Aki lepontozza a válaszomat, az csak magát minősíti. Én csak kérdéseket tettem fel. Nem én válaszoltam meg őket, hanem akik lepontoztak.

Tehát ők sincsenek magukkal kibékülve! Ha elmegy valaki egy pszichológushoz, az is csak kérdéseket tesz fel, de a választ a páciensnek kell megadnia. Ilyenkor szembesülnek sokan önmagukkal.

Ismétlem, ezek csak kérdések! Miért érzik ettől emberek úgy, hogy ezt le kell pontozni?

Ha valakinek sok partnere volt, attól még lehet jó élete. Én csak kérdeztem, de látszik, hogy ez egyeseknél betalált.

Persze tudom, hogy ezt az írásomat is ugyanazok az emberek le fogják pontozni.

2022. jan. 14. 15:27
 26/55 A kérdező kommentje:

24 és mégis miért?

Szerintem meg az szánalmas amit csinálnak.

2022. jan. 14. 15:35
 27/55 anonim ***** válasza:
65%
Miért bűn az ha valaki szeret szexelni?
2022. jan. 14. 15:39
 28/55 A kérdező kommentje:
Nem bűn. Ki mondta?
2022. jan. 14. 15:49
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadó embernek tartom magam de ennek ellenére azért van egy határ . Ha egy nő együtt volt több mint 50 férfival ott már elbizonytalanodik az illető . Persze ez fordítva is igaz ....
2022. jan. 14. 15:59
 30/55 A kérdező kommentje:

Meg nem mindegy hogy van 1 párja az embernek, vagy pedig orrba szájba csinálja.

27, itt nem a szexen van a hangsúly

2022. jan. 14. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!