Nekteek is elveszti egy nő az értékét ha sok partnerrel volt?
Kérdező, egy férfit is veszít az értékéből azért ha sok partnere volt?
Mondjuk nem mintha jogod lenne bárkinek az "értékét" megmondani. Biztos rengeteg katolikus lány van, aki csak a nászéjszakán hajlandó elveszteni a szüzességét.
Amúgy az egyik rokonom 20 éven keresztül hűséges feleség volt. Azzal házasodott, akitől elvesztette. Aztán bekattant és lefeküdt a fél faluval. 😀 Remélem te is így jársz.
Igen igen mikor egy nő bekattan :D
Nem lehet leállítani tök mindegy katolikus szent vagy sem
Ez olyan mint mikor fax feláll ész megáll csak női kiadásban mondom ezt én m nőként😊Én mondjuk kiéltem magam és már nyugszok😁
Bár klimax idején jön a kövi kattanás de az még nagyon messze van
"Mondjuk nem mintha jogod lenne bárkinek az "értékét" megmondani."
Ezen most jót nevettem.:DD Nagyon szerettek dobálózni ezekkel a jogokkal csak nem tudod mit beszélsz. Hogyne volna jogom ehhez. Te is csinálod.
Egyébként azért nem állja meg a helyét ez a "férfi is veszít az értékéből?" kérdés, mert más a célközönség. Nem lehet a férfiakon számon kérni, hogy a nők jelentős részének miért lesz vonzóbb egy olyan férfi, aki sok nővel volt. Ez bizony a nők sara. Senki nem mondta, hogy nem pattinthatják le őket.
Az a privilégiuma pedig szerintem legyen már meg mindenkinek, hogy eldönti mi alapján akar partnert választani. Ha valakinek fontos a kevés partner, akkor legyen fontos. Másnak a pénz, hatalom, szépség, kedvesség, stb fontos.
46-os tudod most már a nőknek van joguk megtiltani a férfiaknak ezt is:DD
Vicc kategória.
"miért lesz vonzóbb egy olyan férfi, aki sok nővel volt"
A buta rétegnél lehet, hogy ez vonzó, nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!