Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekteek is elveszti egy nő az...

Nekteek is elveszti egy nő az értékét ha sok partnerrel volt?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon.
2022. jan. 14. 14:13
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a kaland? Van, akinek a szex, nekem az utazás és a kirándulás. Szexuális kalandokra sose vágytam, az nem én vagyok, más meg az én 5-30 km-es teljesítménytúráimat nem érti.
2022. jan. 14. 18:01
 42/55 A kérdező kommentje:
Nem rólad van szó nyilván.
2022. jan. 14. 18:07
 43/55 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, egy férfit is veszít az értékéből azért ha sok partnere volt?

Mondjuk nem mintha jogod lenne bárkinek az "értékét" megmondani. Biztos rengeteg katolikus lány van, aki csak a nászéjszakán hajlandó elveszteni a szüzességét.

Amúgy az egyik rokonom 20 éven keresztül hűséges feleség volt. Azzal házasodott, akitől elvesztette. Aztán bekattant és lefeküdt a fél faluval. 😀 Remélem te is így jársz.

2022. jan. 14. 19:26
 44/55 anonim ***** válasza:
30%

Igen igen mikor egy nő bekattan :D

Nem lehet leállítani tök mindegy katolikus szent vagy sem

Ez olyan mint mikor fax feláll ész megáll csak női kiadásban mondom ezt én m nőként😊Én mondjuk kiéltem magam és már nyugszok😁

Bár klimax idején jön a kövi kattanás de az még nagyon messze van

2022. jan. 14. 19:33
 45/55 A kérdező kommentje:

"Mondjuk nem mintha jogod lenne bárkinek az "értékét" megmondani."

Ezen most jót nevettem.:DD Nagyon szerettek dobálózni ezekkel a jogokkal csak nem tudod mit beszélsz. Hogyne volna jogom ehhez. Te is csinálod.

2022. jan. 14. 19:37
 46/55 anonim ***** válasza:
13%

Egyébként azért nem állja meg a helyét ez a "férfi is veszít az értékéből?" kérdés, mert más a célközönség. Nem lehet a férfiakon számon kérni, hogy a nők jelentős részének miért lesz vonzóbb egy olyan férfi, aki sok nővel volt. Ez bizony a nők sara. Senki nem mondta, hogy nem pattinthatják le őket.

Az a privilégiuma pedig szerintem legyen már meg mindenkinek, hogy eldönti mi alapján akar partnert választani. Ha valakinek fontos a kevés partner, akkor legyen fontos. Másnak a pénz, hatalom, szépség, kedvesség, stb fontos.

2022. jan. 14. 20:24
 47/55 A kérdező kommentje:

46-os tudod most már a nőknek van joguk megtiltani a férfiaknak ezt is:DD

Vicc kategória.

2022. jan. 14. 20:27
 48/55 anonim ***** válasza:
96%

"miért lesz vonzóbb egy olyan férfi, aki sok nővel volt"

A buta rétegnél lehet, hogy ez vonzó, nekem nem.

2022. jan. 14. 22:26
 49/55 A kérdező kommentje:
Na hát akkor meg nem értem hogy miért kéne annak lennie fordított esetben.
2022. jan. 14. 22:29
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik nemnél sem tartom értéknek a sok partnert.
2022. jan. 14. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!