Vesztél már össze partnerrel, baráttal, családtaggal a COVID-oltáshoz való, alapjaiban eltérő viszonyulás miatt?
Én nem, de engem bántott már oltatlan ismerősöm (bár nem olyan nagyon közeli), hogy milyen hülye és birka vagyok, hogy beoltattam magam.
Tegnap kaptam a hírt, hogy elkapta ezt a sz@rt és nagyon nincs jól :(
Én elmagyaráztam kételkedő hozzátartozónak hogy csak abba gondoljon bele, egy multinál dolgozok, körülöttem haltak is meg, jelenleg is legalább 7-10 ember van otthon van aki 2. hónapja.
Különösebb figyelmet nem fordítottam a fertőtlenítésre, maszk se mindig volt rajtam rendesen, lekopogom nem volt semmi eddig, egy pár napos náthán kívül.
Szerintem az oltástól gyengül az immunrendszer, és emiatt biztos hogy elkapja már aki amúgy lehet nem esne bele.
Tudok 21 évesről 3 oltás mellett mégis majdnem kórház lett a vége, pedig az aztán törlőkendőzött, fújkált mindent amit tudott, maszk az agyáig felhúzva.
Össze nem vesztem, de orvos rokonom eléggé belém állt, hogy nem oltatok. (Kb. komplett hülye vagyok szerinte, és amihez nem értek, és ami nem a szakmám, abban ne legyen véleményem, hanem keressem meg az oltópontot, és nyújtsam a karomat).
Ez közöttünk áll azóta is.
Nem.
Mikor valaki rákezdi a népirtás, billgéc, összeesküvés stand-upját, én csak okoson bólogatok és hümmögök rá, aztán egyszer csak ráun a témára.
6 szép és jó dolog az elmélet, de elismerten van egy átmeneti idő, amíg totál le van terhelve az immunrendszer a védőoltás ellen.
Egy ismerősöm mostanában oltatta magát, 2 nap szédülés után hetek óta minden nyavalyája kijön ami immungyenge időszakaiban szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!