Vesztél már össze partnerrel, baráttal, családtaggal a COVID-oltáshoz való, alapjaiban eltérő viszonyulás miatt?
Figyelt kérdés
Pl. ő nem akart oltatni, te meg igen, vagy fordítva.2021. dec. 10. 14:55
11/19 anonim válasza:
10 mindegy melyik oldalon állsz, ezzel a mentalitással természetesen nem vagy idióta. Beképzelt idióta esetleg.
12/19 anonim válasza:
#11 Így van, de emiatt neked ne legyenek álmatlan éjszakáid.
13/19 anonim válasza:
Csak az egyik munkatársammal kaptunk össze, amikor megtudta, hogy én nem vagyok beoltva, utána elkezdett kioktatni, és engem hibáztatni, hogy miattunk halnak meg emberek, blablabla. Én nem is nagyon szóltam semmit, gondoltam hagy fortyogjon csak magában.
14/19 anonim válasza:
Le van terhelve, 9-es, de az nem azt jelenti, hogy legyengül, hanem hogy ideiglenesen másra koncentrál. Azért kell utána még 2 napig kerülni a megerőltetést. Most véletlenül én is megbetegedtem oltás után tök másban, bakteriális fertőzéssel, de fel se merül bennem, hogy azért ne oltassak covid ellen, mert utána pár utána pár napig jobban meg van dolgoztatva a szervezetem.
15/19 anonim válasza:
Volt ilyen, családtag, illetve munkatárs is,basztattak ezzel az egész kovid meg vakcina mániájukkal, egyikkel se beszéltem azóta egy szót sem, ilyenekre nincs szükségem magam körül.
16/19 anonim válasza:
#5 Majd még mielőtt bekerülsz az intenzívre akkor is röhögd ki az "okoskodókat" Ilyenekkel vagyok körülvéve mint te meg a hozzád hasonlók!
17/19 anonim válasza:
“ Ilyenekkel vagyok körülvéve mint te meg a hozzád hasonlók!”
Nem erre szoktátok mondani, hogy mindenki szembe jön? 😁
18/19 anonim válasza:
Nem vesztem még össze senkivel. Neten volt pár forma akiknek írtam kommentet, persze értelme nem volt. Ment tovább az anyázás, ugyanúgy mint a kommentem előtt.
19/19 anonim válasza:
Igen, egyik barátnőmmel még tavaly amikor még nem is volt vakcina. Én mondtam, hogy nem biztos, hogy beadatom majd erre pedig kiakadt és akkor kicsit összevesztünk. Azóta már rég kibékültünk és egyikünk sem hozta fel a témát többet, különben valószínű megint összevesznénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!