Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nekteek is elveszti egy nő az...

Nekteek is elveszti egy nő az értékét ha sok partnerrel volt?

Figyelt kérdés
Számomra nagyon.
2022. jan. 14. 14:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
88%
Mérföldekkel több empátiám lenne a férfiak felé, ha valami ésszerű, tényleg ártalmas szokás alapján ítélkeznének a nők felett.
2022. jan. 14. 14:42
 12/55 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatban veszíti el. Emberi értékei maradnak ugyanúgy lol, ilyet én nem írtam.
2022. jan. 14. 14:43
 13/55 A kérdező kommentje:

11

Nekem meg fordítva.

2022. jan. 14. 14:44
 14/55 anonim ***** válasza:
96%
Régebben hasonlóan gondoltam, de azóta már nem. Ha kapcsolatban hűséges, akkor nem érdekel hány emberrel volt előttem.
2022. jan. 14. 14:45
 15/55 anonim ***** válasza:
95%
Én nem értéktelennek gondolom az ilyen nőt, csak egyszerűen úgy gondolnám, hogy nem illünk egymáshoz.
2022. jan. 14. 14:46
 16/55 anonim ***** válasza:
79%
Ez a baja a legtöbb férfinek. Nem lényeges és praktikus szempontok alapján szelektál, hanem idióta dolgok mentén. Hány partnered volt, milyen színűek, meddig fér le a fsz a torkodon, milyen a nemiszerved, hány évtizeddel vagy nála fiatalabb, húzol-e harisnyát. Hagyjuk már. Esküszöm nem venném zokon, ha valódi teljesítményt várnának tőlem, intelligenciát, képzettséget, kitartást, törődést, hűséget, egzisztenciát, formás testet... Emberi értékeket, nem ilyen nyomorult szarokat, amiken nem múlik egy kapcsolat minősége.
2022. jan. 14. 14:46
 17/55 A kérdező kommentje:

"milyen színűek, meddig fér le a fsz a torkodon, milyen a nemiszerved, hány évtizeddel vagy nála fiatalabb, húzol-e harisnyát"

Ezt magadtól szedted mert én ilyet nem állítottam. Formás test meg aztán nagy teljesítmény.

De amúgy miért kell ilyen passzív agresszívan válaszolni? :D Én csak feltettem egy kérdést.

2022. jan. 14. 14:52
 18/55 anonim ***** válasza:
1%

A nők még sokkal inkább így szelektálnak.

25 éves vagy és még nem voltál nővel? Akkor te egy lúzer vagy, nem kellesz.

Voltál már prostival? Fúj, undorító, pénzt adtál, hogy szexeljenek veled, nem kellesz.

Lakás, kocsi van? Miért nincs?

Szüleiddel laksz még mindig együtt? Mamahoteles vagy!

.... és lehetne még folytatni.

2022. jan. 14. 14:53
 19/55 A kérdező kommentje:
18, egyetértek.
2022. jan. 14. 14:55
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

18

Ismét mondom, örülnék, ha tőlem ilyeneket várnának... Ez legalább korrekt, hozható, ha odateszed magad és nem vesztegeted el a napjaid. A többinek semmi értelme.

2022. jan. 14. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!