Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan, aki nem egy szeretg...

Van olyan, aki nem egy szeretgetős, becézgetős, bújós partnerre vágyik? Akinek ez inkább csak terhes?

Figyelt kérdés

Ettől még párkapcsolatra vágyik, vagy akár abban is él, csak ezt az állandó dédelgetést, összebújást nem igényli.

Én nem ilyen vagyok, érdekel a másik oldal megélése.

Egyszerűen nektek, nekik nem hiányzik? Hiába szereti azt a valakit, nem akarja fogni a kezét az utcán, nem puszilgatós, nem akar éjszaka összebújva aludni stb.?????

2024. febr. 2. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírom a nyálaskodást, ne írjon nekem szerelmes leveleket meg ne hívjon nyunyónak meg ne puszilgasson állandóan, de a ridegség sem jó. Ha nem bújunk össze, nem szeretgetjük egymást, nem fogjuk egymás kezét, akkor ott nincs szerelem.
2024. febr. 2. 09:58
 2/7 Psycho ***** válasza:

Ez személyi preferencia, és egyéni szeretetnyelv kérdése.

Van, aki öleléssel, bújással (testi kontaktussal) fejezi ki.

Van akinek a gondoskodás jön be.

Van, aki ajándékokkal halmozza el a másikat.

Szóval igen, van ilyen. És igen, az is lehet, hogy a másik fél szeretetnyelve kifejezetten averzív. Én pl. biztos agyi aneurizmát kapnék, ha valaki napi szinten ajándékokkal bombázna, még akkor is, ha tudom, hogy ő ezzel csak kedveskedni akar.

Inkább az a fontos, hogy azért tudjon mindkét fél a másik szeretetnyelvéről, hogy ne "beszéljenek el" egymás mellett. Az meg tán a legjobb, ha ugyanazt a szeretetnyelvet "beszélik"/igénylik.

2024. febr. 2. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Egy-egy ölelés, csók persze jólesik, de nem szeretek hosszasan összebújni, összebújva aludni, kezet fogni.. Nem igénylem, nem vágyom rá gyakran. A becézgezés kifejezetten idegesít, nem aranyos, nem esik jól. Nem is tudnék hosszútávon egy bújós emberrel együtt élni, egyikünknek sem lenne jó - én se szívesen kínzom ám a másikat azzal, hogy elutasítom a teljesen érthető és jogos igényét. Ugyanígy ajándékokra sem, meg szép szavakra sem vágyom, ezek se számítanak. Fontos a kompatibilitás ezen a téren, különben valaki mindig szenved.
2024. febr. 2. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:

3: akkor mire vágysz, ha ezekre nem?

Ha ezek a fizikailag kifejezhető gesztusok nem igények, ettől függetlenül valamit a szerelmi kapcsolatodban szenvedélynek értékelsz? Vagy nem, nincs szenvedély a szerelmi kapcsolatodban, nem is kell és minden oké így.

2024. febr. 2. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Számomra semmi szenvedély nincs az összebújásban, kézfogásban, ilyesmiben, a szexben viszont van bőven. Nálam a kettő nem függ össze. Én figyelmességre vágyom, meg minőségi együtt töltött időre. Ebbe persze belefér az érintés is, de ne az legyen az elsődleges, nekem nem az adja a "minőséget".
2024. febr. 2. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
A 3-as pontosan leírta, amit én is érzek és gondolok. Én is pont ilyen vagyok.
2024. febr. 3. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnőm ilyen. Nemcsak párkapcsolatban nincs ilyenekre igénye, hanem barátaival (ugye velem is), szüleivel sem az az ölelkezős típus, eléggé zárkózott is. (ezt nem rosszból mondom)

Valamint valamelyest én is ilyen vagyok. Nem szeretem, ha ajándékokkal halmoznak el, pláne, ha azok nagyobb értékűek, szóval nyakláncnak, karkötőnek például nem örülnék. A becézéssel, kedveskedő nevekkel ki lehetne kergetni a világból, főleg az ilyen "egyetlenem, szerelmem, bogaram, szememfénye" szintűekkel.

Ahogy arra sincs igényem, hogy kézen fogva sétálgassunk, valamint puszikból, csókokból sincs szükségem sokra, csak egy diszkrét mennyiségre. Ezek tudatában nem tudom, mennyire fura, de ölelésre és összebújásra elég nagy igényem van.

2024. febr. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!