Ha külön megkérdezték tőlem az oltóponton, hogy terhes vagyok-e, miután látták a papíromon beikszelve, hogy nem, akkor dagadt vagyok?
Nem, - szimplán csak hülyének néztek, ahogyan az általában szokás az ilyen helyeken.
De nem meglepő ez egy olyan világban, ahol a hivatalok képviseltetik magukat az interneten, még sincs energiájuk arra, hogy a kompetenciájukba tartozó információkat információcserével tartsák naprakészen.
De egy olyan világban sem kell ezen meglepődni, ahol az egészségügyi intézmény regisztratúráján előszedetnek veled 300 sajtcédulát, - hogy alapos munkát végezhessenek, - aztán ugyanezt megteszik veled a szakrendelőben is, miután bejutsz, - talán azért, hogy nem sefteltél-e a lépcsőházban vagy a liftben az irataiddal.
Tiszta gyógypedagógia! :D
Én azt nem értem hogy mi a baj azzal hogy megkérdezik, fő az óvatosság?
A válasz IGEN/NEM kb szó kimondása max fél másodpercedbe kerül és minden mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!