Van más is aki elhagyta Budapestet és vonzáskörzetét és megbánta azt? Ha igen, miért bántad meg? Vissza költöztél? Mi a véleményetek a magyar vidékről?
Én nagyon megbántam, ugyanis az volt az álmom, hogy egy olyan Farmom legyen, ahol nyugalom van, madárcsicsergés, béke és természet. Ezért jó 60 km-re elhagytam Budapestet. Viszont itt csapot arcon, hogy valójában mi kis lakják ezt az országot! Nem, nem romákra gondolok kifejezetten, hanem úgy általában a buta primitív magyar emberekre, amiknek közük nincsen azokhoz a fajta emberekhez, akikkel Budapesten találkozunk! Valóban igaz az a mondás, hogy Budapest egy külön kis ország az országban! Szörnyű a rikácsolást hallgatni, úgyhogy két erdő van köztünk... Szörnyű végignézni rajtuk, már az arcodból látszik, sugárzik belőlük a „magyarság”, az agresszió, és a pálinka. Ezért én úgy döntöttem, hogy vissza költözöm, ugyan nem Budapestre, de közvetlenül mellette lévő agglomerációba. Igaz az nem lesz egy ekkora Farm, viszont talán megtalálom a nyugalmamat.
Te miért bántad meg? Te is vissza költöztél? Vagy tervezed, hogy vissza költözöl?
Mi a véleményetek a magyar vidékről? Lesz valaha felzárkózás? Vagy ez már örökké így marad?
Budapesti lány vagyok. Nos Budapest gyönyörű, liberális vagyok, elten tanulok, reggel iszom a kávémat, sminkelek, When back to chicago libsi zenére sütetem az arcom a rakparton, mindezek mellett karácsony gerire ujjazom magam
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!