Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van más is aki elhagyta...

Van más is aki elhagyta Budapestet és vonzáskörzetét és megbánta azt? Ha igen, miért bántad meg? Vissza költöztél? Mi a véleményetek a magyar vidékről?

Figyelt kérdés

Én nagyon megbántam, ugyanis az volt az álmom, hogy egy olyan Farmom legyen, ahol nyugalom van, madárcsicsergés, béke és természet. Ezért jó 60 km-re elhagytam Budapestet. Viszont itt csapot arcon, hogy valójában mi kis lakják ezt az országot! Nem, nem romákra gondolok kifejezetten, hanem úgy általában a buta primitív magyar emberekre, amiknek közük nincsen azokhoz a fajta emberekhez, akikkel Budapesten találkozunk! Valóban igaz az a mondás, hogy Budapest egy külön kis ország az országban! Szörnyű a rikácsolást hallgatni, úgyhogy két erdő van köztünk... Szörnyű végignézni rajtuk, már az arcodból látszik, sugárzik belőlük a „magyarság”, az agresszió, és a pálinka. Ezért én úgy döntöttem, hogy vissza költözöm, ugyan nem Budapestre, de közvetlenül mellette lévő agglomerációba. Igaz az nem lesz egy ekkora Farm, viszont talán megtalálom a nyugalmamat.

Te miért bántad meg? Te is vissza költöztél? Vagy tervezed, hogy vissza költözöl?

Mi a véleményetek a magyar vidékről? Lesz valaha felzárkózás? Vagy ez már örökké így marad?

júl. 31. 22:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Én is kíváncsi vagyok a velemenyekre!
júl. 31. 22:51
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Szegedre költöztem, nem bántam meg. Farmra meg nem vágytam soha. Füvet nyírni is utálok.
júl. 31. 23:35
 3/21 anonim ***** válasza:
55%

A pesti gőg...

Én borsodi vagyok, mint a sör, és az is maradok. Jó messze van Pesttől, de jelentem, még élünk, nem nyelt el minket a fekete lyuk.

És jéé, városban élek én is, mert az agglomeráción túl se karikás ostorral csattogtatunk, és a tejet is boltban vesszük.

Unalmas már ez a pesti kivagyiság.

júl. 31. 23:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti vagyok, veszprémi születéssel.

Nincs az a pénz, amiért Veszprémi legyek megint, annyira unalmas várost nem látni. Miskolc, Székesfehérvár, Siófok tetszik, oda elköltöznék ha muszáj.

júl. 31. 23:58
 5/21 anonim ***** válasza:
annyit variáltam hogy Budapestről Dublinba költöztem de vidékre nem költözök soha pont az említett okok miatt
aug. 1. 00:04
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanazt tapasztaltam, mint a kerdezo. Es itt sajnos az "ertelmisegnel" is alap beallitottsag a buta primitivseg, az egyszeru vilaglatas, a migrancsokkal riogatas, a zsidozas. A bunko-proszto viselkedessel meg az egyetemen sem latjak be, hogy mi is a baj, es ez nagy baj... sokszor latom erzekenyebb magyar es kulfoldi hallgatokon, hogy szoronganak is a buta fasko primitivseg miatt. Pedig ez a masodik legnagyobb magyar varos (Debrecen). En a diplomaszerzes miatt koltoztem ide, es amint meg van, huzok is vissza Pestre... nem dicsoseg, ezen az egyetemen tuntettek ki a haborus bunos Putyint, aki egyebkent azota sem meltoztatott idejonni, hogy atvegye a kitunteteset.
aug. 1. 00:11
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
@6 jaj Debrecen az nagyon sznob város, én is az egyetem miatt kerültem.ide, Miskolcról. Ez a kivagyiság nekem nagyon visszatetsző.
aug. 1. 02:03
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

Én 43 km-re jöttem Bp-től, ugyanez.

Itt putrifalván a szomszédok nem figyelnek egymásra, mintha valami verseny lenne, ki tud polgárpukkasztóbb, zajosabb életmódot nyomatni.

Utcabeli kiccsaj hobbija, ha elmegy 5 órako a 3 műszakába autóval, végignyomja a dudát az utcán....komoly.

Szomszéd a házam előtt legelteti az állatait, tiszta szar a járda, lopkodják a fákról a termést, száguldoznak a 30-as övezetben vagy 100-zal jogsi nélkül, képesek este 10-kor is fűkaszálni.

És akkor én vagyok a pesti kivagyi, meg a pesti gőg....

aug. 1. 07:05
 9/21 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy bántam, Budapest egy putri. Most egy kis csöndes, békés faluban élek és imádom minden percét az itteni csöndnek, békének.
aug. 1. 07:51
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
Én Budán lakom, szép, hegyes, erdős, szeretem. Mindenkinek más a preferáncia, úgy gondolom, attól, hogy valaki vidéki, vagy fővárosi, se nem buta, se nem ér többet...
aug. 1. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!