Miért van a magyar ember érzelmi intelligenciája drasztikusan alacsonyan?
1. Írnék "bizonyítékot" vagy példát, de mivel a gyakorisok vitatechnikája olyan, hogy ha épkézláb példák vannak, és nem tudnak mit mondani, vagy elbagatelizálják és félre magyarázzák, vagy csendben elsétálnak, így sok értelme nincs időt pazaroljak erre. Egy opció van, jól kell érteni a kérdést, és normálisan válaszolni.
2. Ezt a magyargyűlőlőzést, nemzetgyalázást, hazaárulást (ez is belemagyarázás), azoknak toljátok, akik a történelmünket, hőseinket gyalázzák, vagy trianont dicsőitik, ne nekem! Köszi.
2.
Aki kételkedik benne, hogy ez másképp van, az nézzen utána:
1. Miből is áll az EQ
2. G. Hofstede munkásságának
3. Empíriával támassza alá az 1-2. pontokat
(ezekhez nekem mind volt "szerencsém")
Ha valaki nem szélsőségesen elfogult, akkor látni fogja a valóságot a magyar lakosság kapcsán.
A kérdést én aképp értelmeztem, hogy Mo-n mi a helyzet. Nem vettem elő komparatív jelleggel a többi országon, hisz nincs erre utaló jelző.
13# Ez is belemagyarázás, tehát nem tévedtem.
#15 Mondanék, de fentebb leírtam, hogy miért nem. Jól kell érteni.
Van ebben valami. Szerintem a két világháború meg a kommunizmus emberi és anyagi veszteségei, pusztító ideológiái amik rengeteget romboltak a lelkeken.
Szerintem nincs család, aki ne kínlódna valami generációkon átívelő traumával, elhallgatott szenvedéssel, megnyomorított lelkű felmenő által továbbadott hibás mintával.
Le kell ülni, végiggondolni, és szívós munkával kigyomlálgatni magunkból.
16
Oké, szerintem meg lapos a föld. Tényekkel nem tudom alátámasztani, mert úgysem hinnétek nekem. De higgyétek el. Tényleg lapos.
Zéró agy, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!