Ez a magasan kvalifikált doktornő miért őőő-zik ilyen csúnyán?
Azt hittem, hogy csak a buta emberek őőő-znek, mert szegényes a szókincsük valamint gyenge a kognitív képességük és így tudják csak nehezen kifejezni magukat.
Nem gondoltam/hallottam eddig, hogy tanult ember valaha is őőő-zne.
A szaktudás és az előadástechnika két különböző "skill". Ez olyan, mintha azt mondanád, "hogy lehet egy ennyire jó futballista ilyen béna dartsos? azt hittem csak a kétbalkezesek rosszak dartsban, és a gyenge motoros képességeik miatt nem tudnak dobni! nem gondoltam eddig, hogy egy sokat edzett sportember ennyire gyenge legyen dartsban!"
Nyilván ez így elég hülyén hangzik.
A magas kvalifikációnak nem része, hogy fluensen beszéljen (az ő szakterületén). Nem attól leszel művelt és okos, hogy szuperülsz verbalizálsz (főleg kamerák előtt). Lehet valaki 75IQ-s buta ember jó beszélőkével, és lehet valakinek 150-es IQ-ja, professzori titulusa, 100 pubilkációja, miköben megszólalni alig tud.
Egyébként a hölgy egész folyékonyan beszél. Ha először kattintok a cím és kérdés elolvasása nélkül, lehet fel sem tűnt volna ez a "baki".
Elég elkeserito rendszeresen látni, sokan hisznek abban, hogy kétféle ember létezik:
az intelligens, akinek nincs hibája, nincs rossz tulajdonsága, és még csak nem is téved soha semmiben -
és a buta ember, aki igénytelen, minden téren visszamaradott, és az egyetlen egy jó tulajdonsága maximum a jó szíve lehet, mintha csak valami szelíd állat lenne.
Nincs olyan ember a világon,aki mindenben jó, és olyan sincs, aki semmiben sem jó. Az intelligenciának sok formája van, nem csak annyi, hogy milyen iskolába jártál, vagy milyen jegyeket kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!