Az én generációmban sokaknak van ilyen magasan az ingerküszöbe?
Figyelt kérdés
Ami az idősebb generációnak valószínűleg kiakasztó az nekünk nem igazán, az embert minél nagyobb ingerek érik, az idősebbeket nem érte azért ennyi. Régebben látogattam gore siteokat, hallottam kb minden ilyen netes sokkóló sztorit, meg láttam rengeteg ilyen szutykot mint a szerb film stb. Nem mondom hogy élvezem ezeket de ki sem akaszt, ilyen dolgok megtörténnek a világban, ezzel meg kell békélni mert mindig voltak és lesznek ilyen dolgok mint amiket az ember az interneten lát, ezen nem lehet változtatni. 24fjúl. 20. 06:22
11/11 anonim válasza:
Szerintem is magasabb az ingerküszöb, ami annak a hatalmas infóadagnak köszönhető, ami körbeveszi őket/minket, szabályosan ránk zúdulva szinte állandóan. Sok inger is ér minket, viszont az idő, ami alatt érdemben tudunk figyelni és fel is fogni a dolgokat, csökkent és csökken továbbra is. Így történik az pl. a reklámoknál is, hogy nagyon kicsi időbe próbálnak nagy(obb) mennyiségű infót sűríteni, látványelemekkel, meg hasonló dolgokkal, hogy azt a megkapott figyelmet ne veszítsék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!