Miért lett elrontva a generácíóm?
Van egy csoport amibe benne vagyok, és kirándulásunk lesz. (15-16 éves koruiak) Azt tervezik, hogy hányan milyen piát vigyenek ahova fogunk menni és lelkifurdalásom van, hogy AZ Ő SZÜLEI megéngedik, hogy 1-1,5 l vodkát vigyen, nekem nem az a bajom, hogy inni fognak. (úgy is ők rontják el az életüket nem én :) ) Csak az, hogy már egy gyerek attol lesz "híres, menő" hogy piál, cigizik, mennyi barát/barátnője volt. Olyan rossz ezt látni, hogy velem egykorúak, barátaim osztálytársaim ezt csinálják, miert van ez így, remélem nem csak én érzek így... Ti hogyan dolgozzátok fel azt, hogy pl.: barátotok/barátnőtök csak igy el kezd cigizni?
16 F
Szerintem nem a te generációd van elrontva, ezeket mindenki csinálta.
Én 6 évvel vagyok idősebb, de nálunk is ugyan ez meg volt.
Nálam idősebb unokatestvéremnél is, aki nálad 12 évvel idősebb.
Még anyukámtól hallottam furcsa történeteket, igaz azokban nem ő volt benne de továbbra is azt bizonyítva hogy náluk is megvolt ugyan ez a tendencia, csak maximum kevesebb dologhoz tudtak hozzá jutni.
A híres, menő dologra gimnáziumi közösségbenmeg inkább azt mondanám, hogy az aki a legszociálisabb személy és mindenkivel jóban van. Alkoholhoz és barátnőhöz nem hiszem, hogy sok köze lenne.
Maximum ha nagyon primitív közegben vagy.
Szerintem nincs baj a generációddal ahogy az enyémmel sem.
Nincs elrontva a generációd. Legalábbis a korábbiakhoz képest biztosan. Szerinted régen az emberek nagy része nem piált fiatalon? Főleg, amikor 14 évesen már feleségek voltak 1 gyerekkel?
Inkább az a probléma, hogy generációtól függetlenül az emberek annyira egyedinek és meg nem értett hópehelynek gondolják magukat, hogy ezért lenézik a társadalom másik részét. Egyébként szerintem igazából neked is az a problémád, hogy a te szüleid ezt nem engedik meg neked és inkább idealizálod a helyzeted.
Mindenki ezt csinálja, drága...
Ezt csinálja az, akiből orvos lesz, az, akiből mérnök, és persze az is, akiből alkoholista semmirekellő.
Nincs "elrontva a generációd". A fiatalok mindig szerettek kirugni a hámból, csak a többség tudja, hogy hol a határ. Vagy kitapasztalja, miközben felnőtté válik.
Persze nem kell, hogy részt vegyél benne. Csak az is felesleges, hogy eljatszd a hattyúk halálát emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!