Ha egy saját vállalkozásban az ember 25 év alatt ott tart, hogy semmi befektetése nincs és ugyanannyit dolgozik mint eddig, ott nincs valami elrontva?
1.- 25 éve vállalkozó, ez bizony sok mindent elmond - ahogy írta Bak Norbi is, ez idő alatt túlélt válságot, s olyan dolgokat, amibe más már rég becsődölt - ez bizony nagy pozitívum
2.- "Igaz, hogy történtek fejlesztések," - nagyon sok vállalkozónak nincs is pénze fejlesztésre
3. "Rég ott kellene tartania, hogy például ingatlanjai vannak, és azokat kiadva jut a fő bevételhez," - ezt csak Te látod így, lehet, Ő másfelé fejleszt.
"Én bár nem értek mindenhez" - no igen, ez azért hátrány
"és összetett dolog az egész, sokkal nyitottabb vagyok az új dolgokra"- lehet... Csak tudod, nyitottan is neki lehet vágtázni a falnak, amitől aztán becsődöl a vállalkozás - lásd Thomas Cook utazási iroda
"és úgy látom ő sok olyan ésszerűtlen döntést hoz, ami egyszerűen felfoghatatlan." - SZÁMODRA. Menj oda hozzá, kérdezd meg, miért csinálja így - lehet, akkor jobban megérted.
Végezetül nem utolsó szempont, hogy ez a vállalkozás az elmúlt 25 évben ELTARTOTTA A CSALÁDODAT !!! (ha már nem látod, hova folyik el a bevétel) - ami szintén nem egy utolsó szempont.
Nem tudom, hány éves vagy, de ha 18 felett, akkor kezdj bele Te is egy vállalkozásba és majd meglátod, hogy nem feltétlenül olyan könnyű azt 25 évig csinálni, hamar be lehet csődölni vele, ha rossz döntéseket hoz az ember.
Egyszerű! Csinálj egyet és csináld jobban! Mutasd meg!
Bár 3 éve vagyok csak vállalkozó, de tudom, mit él át apád. Kívülről mindenkinek nagy a szája, és pontosan tudja, mit-hogy kellene csinálni.
Javaslom, ne csak ítélkezz, bizonyíts! Nulláról!
"A kérdező kommentje:
Hadd tudjam jobban én hogy mik a hibák, aki dolgozik is a vállalkozásban."
Akkor mi a búbánatnak írtad ki a kérdést?
Akkor tudod a hibákat és kész.
Helyeseljünk? Igen, apád, nem ért semmihez,, stb.
áruld már el, légyszi, hány éves vagy és mióta dolgozol a vállalkozásban?
miből gondolod, hogy az lenne a helyes irány, amit Te gondolsz?
Ja, és ha Te úgy látod, hogy ingatlant kéne venni, akkor VEGYÉL és add ki. (bár megjegyzem, elég nagy hülyeség lenne akkor ingatlant venni, amikor így felmentek az árak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!