Csak én szégyellem a saját generációm egy reszét?
Kb.15-18 éves korig olyan sok magamutogató, beképzelt, lányt és fiút látok h az nem igaz.
A sulimban pár osztályban az a menő ha beszólogatnak a tanárnak, vagy tök mas dolgot csinálnak órán , a 40 kilós pávák meg libák kiröhogik a ducibbat stb. Ez szerintem szégyen. És ezekből lesznek felnőttek..
Régen is így volt, valami kirívó különlegesség miatt érezték menőnek magukat és egymást egyesek. Például ha minél több lány szüzességét elvette valaki 15 évesen. Ami persze csak szájhősködés lehetett, mivel meg szoktam érezni azt hogy mi igaz és mi nem. Vagy hogy ki tudott több alkoholt meginni és lenézték azt aki nem ivott.
Persze felnőtt korban is folytatódik a másik lenyomásának kényszere, például csak azért csináltat elhunyt hozzátartozójának másfél milliós síremléket hogy az összes többit lenyomhassa.
Te a te életed éld és a te feladataidat valósítsd meg. Mindenki önmagáért felel, ne vedd magadra mások hülyeségét, gondját.
Elárulok egy titkot, minden generációnak megvannak a maga hülyéi, ez nem kizárólag a te generációd kiváltsága. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!