Gáz lenne ezt csinálnom?
Nemsokára lesz egy ottalvós buli, és csak lányok lesznek ott. Kicsit felvagyok izgulva, parázok mi lesz. Régebb óta érzem hogy vonzódok a saját nemem felé, de remélem elmúlik egyszer. Mivel csak két ágy van, valaki fog velem aludni és lehet hogy beindulnak hajlamaim D: és ettől parázok kicsit.
Azon gondolkoztam hogyha ez bekövetkezne csak hozzá bújok max. és ennyi. Gáz nagyon ez?:((
Elég gáz. Mi van ha rajtad kívül senki sem vonzódik a saját neméhez? Meg gondolom az ott alvós buli nem azért jön létre, hogy a nemi vágyaitokat kielégítsétek.
Nem egy ilyen helyen kéne kísérletezned.
Én leszbikus vagyok, még is sosem kanosodtam be, mikor lányokkal aludtam együtt. Pedig volt, hogy 4-en voltunk egy nagy ágyba összenyomorogva. Ott vannak és kész. Ez kicsit olyan, mintha minden jött-ment barátnőmre ráizgulnék.
Szóval nem hiszem, hogy ettől félned kéne.
Én már attól fel tudok izgulni, ha mellett ül egy fiú aki tetszik:S Hát még ha mellettem feküdne az ágyon!!
Most alapból valami 2. tinédzserkort élek szexuálisan kb. mindenre rágerjedek, a pasimra folyamatosan.
Úgyhogy átérzem! Mindenképp fogd vissza magad és tégy úgy, mintha semmit nem éreznél! Én is azon vagyok, hogy ne látszódjon rajtam az izgatottság. Nem lesz egyszerű, hidd el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!