Ma már senkit nem érdekelnek a "15 évesen azt hiszem mindenkinél jobb vagyok ezért megyek a gyk-ra hisztizni mennyire szar a világ" kölkök.
2016. nov. 7. 20:40
4/11 anonim válasza:
# 3: Az szép, hogy nem is ismered a kérdezőt, de te már megállapítottad, hogy csak egy hisztis kölyök. :) Gratula, ügyes vagy!
Persze, nem mondom, hogy nincsenek olyan fiatalok, akik valóban csak hisztiznek, de szerinted nem létezhetnek olyanok is, akik tényleg jobbak, érettebben gondolkodnak kortársaiknál, és joguk van panaszkodni? Nem mondom, hogy a kérdező ebbe a kategóriába tartozik, de azt se, hogy a hisztizőkébe. Nincs honnan tudjuk, de te valahonnan már mégis eldöntötted.
2016. nov. 7. 20:43
5/11 anonim válasza:
Csak annyit tanácsolnék hogy maradj objektív, igen ilyen a generációd és most ilyen a világ. Az hogy te utálod ezt, az már szubjektív dolog. Ezt neked kell meghaladnod, mivel téged kínoz vagy fog kínozni az utálatod. Tehát neked ezzel dolgod van. Egyébként elképzelhető hogy ez lesz önismereti utad kezdete.
2016. nov. 7. 20:55
6/11 anonim válasza:
Én az enyémet is utáltam annyi idősen,és most is.A tiétek már nem tudom milyen,de biztos szar az is. 20/L
2016. nov. 7. 21:51
7/11 anonim válasza:
de lehet hogy csak a magyarokat utálom :D
2016. nov. 7. 21:51
8/11 anonim válasza:
Megértem az érzéseid. Én is utálom a generációdat :)
2016. nov. 7. 21:53
9/11 anonim válasza:
Azért nem látni olyan sok páwát, ha szétnézel az utcán! Egy-két idióta mindenhol van, de a legtöbb srác és a legtöbb lány normális. Ugyanazokat a dolgokat csinálja, mint amiket az ilyen korú gyerekek már száz éve csinálnak, csak más eszközei vannak hozzá és más szavakkal beszél róla. Ha te néhány bohóc miatt utálod a generációdat, és nem veszed észre magad körül a "szürke" többséget, akkor annak két oka lehet. Vagy nem akarod észre venni őket, vagy annyira be vagy zárkózva, hogy nincs rá lehetőséged. Mind a két eset téged minősít és nem a többieket. Mellesleg, te is egy egyén van ebből a generációból, aki felfelé vihetné az átlagot.
2016. nov. 7. 22:18
10/11 anonim válasza:
nem baj. en se a sajat korosztalyommal jottem ki jol. se g g razo alkoholista p i c sak voltak, mara felnittek es ertelmesebbek (gondolom)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!