Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az jól tettem,...

Szerintetek az jól tettem, hogy nem adtam oda a telefonomat az ügyintézőnek, hogy segítsen nekem e-mailt keresni?

Figyelt kérdés

Voltam ügyet intézni, most nem írom le konkrétan hogy mit, a hölgy elakarta kérni a telefonomat, mert nem találtam egy e-mailt, felajánlotta, hogy ő majd megkeresi nekem. Megtagadta, megmondtam, hogy nem!

Viszont erre megsértődött, pofákat vágott, és kellemetlenü tekintett rám.

Azért nem adtam oda neki a telefont, mert munkámból adódóan az emailek között rengeteg másik embernek személyes adatai is megtalálhatóak, amit nem szeretnék, hogy harmadik fél is lásson! Igazából nem is lenne jogom hozzá, hogy harmadik félnek felfedjem, persze jöhet most azzal mindenki, hogy nem azt kereste volna, de igazából egy gombnyomás és ott van a személyes emailek között!

Szerintetek jól tettem, hogy nem adtam oda ennek a hölgynek a telefonomat hogy segítsen nekem megkeresni azt az e-mailt?

Vagy mit kellett volna mondanom? Ugyanis rendkívül megsértődött és utána olyan undok volt, hogy azt majd hogy nem már megjegyeztem.

2024. júl. 18. 20:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
15%
(Már Android 11 van (talán 10 is) rendszerklónozás. Szóval a főrendszeredet mondjuk jobb hüvelyk újjaddal oldod fel, a kényes rendszert, meg a bal hüvelykujjaddal. Szóval a mai telefononok tudása világában azzal vádolni valakit, hogy a főrendszerén kényes szexuális tartalmak vannak, az technikai analfabétaság.)
2024. júl. 18. 22:56
 22/22 anonim ***** válasza:
37%

Jól tetted! Ha nem ügyvédi asszisztens volnál, akkor is jól tetted volna. Ha meg ügyfelekről semmit nem adhatsz ki, az ezt jelenti, hogy valóban semmit, vagyis nem kockáztatsz.

17-essel egyetértek.

Ha az ügyintéző segíteni akar, mondja meg, hogyan csinálná a keresést, s te elvégzed.

2024. júl. 18. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!