Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az jól tettem,...

Szerintetek az jól tettem, hogy nem adtam oda a telefonomat az ügyintézőnek, hogy segítsen nekem e-mailt keresni?

Figyelt kérdés

Voltam ügyet intézni, most nem írom le konkrétan hogy mit, a hölgy elakarta kérni a telefonomat, mert nem találtam egy e-mailt, felajánlotta, hogy ő majd megkeresi nekem. Megtagadta, megmondtam, hogy nem!

Viszont erre megsértődött, pofákat vágott, és kellemetlenü tekintett rám.

Azért nem adtam oda neki a telefont, mert munkámból adódóan az emailek között rengeteg másik embernek személyes adatai is megtalálhatóak, amit nem szeretnék, hogy harmadik fél is lásson! Igazából nem is lenne jogom hozzá, hogy harmadik félnek felfedjem, persze jöhet most azzal mindenki, hogy nem azt kereste volna, de igazából egy gombnyomás és ott van a személyes emailek között!

Szerintetek jól tettem, hogy nem adtam oda ennek a hölgynek a telefonomat hogy segítsen nekem megkeresni azt az e-mailt?

Vagy mit kellett volna mondanom? Ugyanis rendkívül megsértődött és utána olyan undok volt, hogy azt majd hogy nem már megjegyeztem.

2024. júl. 18. 20:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%
A meztelen képek kellemetlenek lehetnek. Igazad van. Idegenek személyes adataira biztosan nem kíváncsi egy ügyintezo.
2024. júl. 18. 21:01
 2/22 A kérdező kommentje:
Atya ég, diktáltam, de ez borzalmas amit ide leírt a telefonom :D kb. minden második szóból kihagyott egy betűt . Bocsi érte
2024. júl. 18. 21:02
 3/22 A kérdező kommentje:

A meztelen képek kellemetlenek lehetnek. Igazad van. Idegenek személyes adataira biztosan nem kíváncsi egy ügyintezo.

Nincsenek rajta meztelen képek!

2024. júl. 18. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
61%
Elég fárasztó lehetsz, nem találsz egy e-mailt, próbálnak neked segíteni, aztán még te hisztizel. Az ügyintézők rémálma.
2024. júl. 18. 21:03
 5/22 A kérdező kommentje:

Elég fárasztó lehetsz, nem találsz egy e-mailt, próbálnak neked segíteni, aztán még te hisztizel. Az ügyintézők rémálma.

Vannak helyek a világon, innen nyugatabbra, ahol meg se fordul a fejében egy ügyintézőnek, hogy az ügyfél telefonját akarja piszkálgatni! Hozzá se érhet!

2024. júl. 18. 21:06
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Mit keresnek a munkáddal kapcsolatos személyes adatok a Te telefonodon?

Ja, igen, tudjuk, hogy nyugaton minden jobb. Ott sokkal lazábbak az emberek, megbíznak egymásban, tudjuk ezt jól... ja, NEM, bocsánat nem ide! Akarom mondani, ott az ember meg sem MERI kérni, hogy a másik telefonját a kezébe adja, mert elviszi a rendőr!!!

2024. júl. 18. 21:12
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

Jól tetted. Egy vadidegen ne turkáljon már az email fiókodban. Én se adtam volna oda.

Mondja oda mikor küldték az emailt, mi a tárgya, kitől jött. Így pillanatok alatt megtalálható.

2024. júl. 18. 21:12
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
5: igen, ott azt mondják, keresd meg magad, ha nem sikerült, akkor ennyi volt és mehetsz haza.
2024. júl. 18. 21:13
 9/22 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem meg semmi rosszat nem akart az ügyintéző, és kb leszrta volna milyen adatok vannak az emailjeidben. Vagy mit gondoltál, hogy megjegyzi a "rengeteg másik ember" személyes adatait? :D

Nem nagyon értem mi a fene bajod van. Nem kellett a segítsége, ennyi. Ezért kérdést kiírni...

2024. júl. 18. 21:14
 10/22 anonim ***** válasza:
43%

Az ügyintéző kellően ki van oktatva a titoktartásról és személyes adatok védelméről. Akkor sem kezdene és kezdhetne semmit más adataival, ha az véletlenül hozzájut. Azt meg elég nehéz lenne kinézni a szituációból, hogy biztos azért kérte el a telefont, hogy illetéktelenül adatokhoz férjen hozzá és azt felhasználja, a viselkedésed mégis ezt feltételezte róla. Miért ne vehetné zokon? Felajánlotta a segítségét, és te érzékeltetted vele a bizalmatlanságot.

Őszintén mihez tudna kezdeni azzal, ha egy random ember nevét vagy e-mail címét meglátta volna? Semmire nem megy vele, lehet naponta százas nagyságrendben találkozik ilyesmivel már csak az ügyfelek által is. Leszarják mi van a telefonban, csak haladjon végre az ügyed és minél gyorsabban távozz.

2024. júl. 18. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!