Mások is zavarban vannak, amikor ügyintézővel szemben állva/ülve várni kell?
Én is utálom. Ráadásul az ilyen hivatalokban kiégett, megkeseredett vénlányok, elvált anyukák ülnek. Akik minden frusztrációjukat az ügyfeleken vezetik le. Nekem ez a tapasztalatom.
Kb úgy válaszolnak, ha kérdez az ember, mintha minden apró dolgot tudom kellene...
Állva zavarban szoktam lenni, ülve nem, mert akkor kényelmesen hátra tudok dőlni, és olyankor nézegetek, én is, mindenfelé.
Összességében normális ügyintézőket szoktam kifogni, bár pár napja a postán (tudom, picit másabb kategória) kifogtam egy olyan nyegle és bunkó asszonyt, hogy először csak pislogtam. Olyanokat mondott, hogy "jaj, de nekem az több munka!" (nem levélként, hanem csomagként szerettem volna feladni egy csomagot), meg "de nekem ahhoz fel kell állnom!". Pici községről van szó, nem is volt ott, a postán, nagy mozgástere, de eléggé gáz volt. Mindenkinek lehet rossz napja, de hogy minden mondatom után volt egy ilyen megjegyzés.. azért az már meredek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!