Aki a munkája során sok emberrel találkozik (pl. recepciós, banki ügyintéző, stb.), észrevette hogy azóta esetleg jobban kerüli az embereket és a tömeget a szabadidejében?
Én ügyfélszolgálaton dolgozom 10+ éve
Empátiából mínuszban vagyok.. mármint a munkámon kívül. A munkás óráimban magamra kell erőltetni, hiába nem tehetek a bajukról, rajtam verik le..
Ezt csak úgy érdemes csinálni, hogy nem azonosulsz a céggel. Nem veszed magadra, ha szidják.
Úgy tekinted a reklamálót, mint orvos a beteget, hogy a problémáját próbálod kezelni.
Ha ideges, ha türelmetlen, akkor azzal temperálod, hogy konkrét választ adsz a kérdésére, hogy mi a megoldás.
Ha szemtelen, ha elküld a 3,14-ba, elütöd azzal, hogy “ilyen szolgáltatást nem vállalunk. Kérem, csak a problémára koncentráljon”.
Beállítottság kérdése is.
7-esre!
Igen, kell némi szarkazmus, távolságtartás, sőt, humorérzék.
Én 11 évig dolgoztam kereskedelemben,mint értékesítő.
És egy idő után azt vettem észre magamon,hogy rendesen örültem neki,ha nem kellett emberek közé mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!