Az egyetemi ügyintézők miért olyan hisztisek, miért olyan agresszívak és miért ugranak rád azonnal, ha egyetlen szót nem úgy ejtesz,ahogy nekik az tetszik?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 10:09
1/11 anonim válasza:
Talán ezt velük rendezd le, ne ismeretleneket fárassz a neten a hülye szónoki kérdéseiddel.
2/11 anonim válasza:
Mert nincs felettük semmi korlátozás. A legtöbb ilyen egyetemi ügyintéző valami besavanyodott középkorú vagy idős nő, aki mindenen problémázik, mindenbe beleköt és úgy érzi, hogy mindent jobban tud. Ezt az egyetemen simán csinálhatják.
3/11 anonim válasza:
Mert unjak a hulyebbnel hulyebb kerdeseket.
4/11 anonim válasza:
Az agresszív kismalac nem pont te vagy???
5/11 anonim válasza:
A válaszolók vagy már ügyintézők, vagy tökéletesen alkalmasak a pályára...
6/11 anonim válasza:
Velem az esetek többségében normálisan beszéltek.
7/11 A kérdező kommentje:
#5 (10:36) Tökéletes jelöltekre találtunk az oldalon! xDDD
#6 (10:51) Irigyellek akkor :D
#többiek
Sok sikert a meghallgatáson az álláshoz! :D
2020. okt. 9. 11:47
8/11 A kérdező kommentje:
Jajj, #2 lemaradt. Igen, tényleg nincs, nagyon... ahogy mondtad, besavanyodott emberek.
2020. okt. 9. 11:48
9/11 anonim válasza:
Aztán mégis miféle meghallgatáshoz kívánsz sok sikert, milyen álláshoz, ha már ilyen okos vagy? A kérdés meg nem is valódi kérdés, csak hiszti.
10/11 A kérdező kommentje:
? Egy "valódi" kérdést tettem ki, attól, mert te úgy érzed, nem az :D Ha valaki azt kérdezné, "Milyen nap van ma?", vagy hogy "Mik a mai nyerő lottószámok", vagy hogy "Te milyen évben születtél?" az is "valódi" kérdés :D A kérdés fogalmával van egy kis probléma ahogy látom, de ez nem nekem probléma. Egyáltalán nem hisztizett senki sem rajtad meg egy-két válaszolón kívül, én egy normális kérdést tettem fel, amire érkezett is válasz 2 válaszoló személyében :D
2020. okt. 9. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!