A fiúk azért is megbámulhatnak egy lányt,mert nem tetszik neki?
Ma jövök ki egy kínaiból és egy talpik márkás cuccos srác nagyon megnézett magának. Még a buszon is mikor felszáltunk nézett.
Alapjáraton sokan mondják h szép vagyok. De most stílust váltottam és egy művészi vagy kicsit fiúsabb lettem.
Az ilyet megnézik a srácok?
A fiúk gyakran kommentálják azokat is,akik nem tesztszenek nekik,ugyanúgy,mint a nők azokat a férfiakat,akik nem tetszenek nekik.....Csak talán sok férfi kicsit jobban hangot ad neki...Nálam annó a
"PANZER!!!!FEDEZÉKBEEEEE!!!" volt a szöveg,vagy "na ezt a súlyt még egy 20ezer köbcentis dízel motor sem vinné el egy méternél tovább..." :D
Akk jó kérdés hogy most jól nézek-e ki vagy sem?!😂
Ez nagyon gáz
Én akkor szoktam megbámulni olyan lányokat is, akik alapjáraton nem tetszenének, ha bejön az öltözködésük. Lehet, hogy annak bizonyos illetőnek is imponált a kicsit elvontabb stílusod :)
Annyit még megsúgok, hogy szégyen-nem szégyen, de én is jobban felfigyelek egy olyan lányra, aki kicsit lazább, fiúsabb az öltözködése terén, és mondjuk kockás ingeket, vagy bő, oversized pólókat visel.
Most te komolyan azt szeretnéd, hogy mondjuk meg neked, hogy jól nézel-e ki csak azért, mert egy fiú megnézett?
:D
#6 😂nem
Csak most nemtom h miért nézett meg és a szociális fobiám miatt elég zavaró
Milyen az a 'művészi'? Kíváncsi lennék rá. :)
Nyugodt lehetsz, ha még a buszon is nézett, akkor tetszettél neki!
Nem jellemző, hogy valami rondaságot huzamosabb ideig bámulnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!