Elég sokat számít, mert ha úgy mutatkozik be, hogy Béla vagyok, akkor az gyanús.
2020. aug. 25. 17:57
2/14 anonim válasza:
Bocsi,hogy lányként válaszolok
Nekem szokott számítani a név, de nem mondanám, hogy az miatt nem jövök össze valakivel, mert csúnya a neve.
Inkább adok neki valami becenevet.
A Beáta név nagyon szép, legjobb gyerekkori barátnőm neve. Általános, és szép név szerintem.
Na az én nevemmel tényleg vannak bajok, de szerencsére ezen túl tettem már magam :D
3/14 anonim válasza:
Ha anyámat ugyanúgy hívnák, akkor kicsit necces lenne. Meg kövezzetek meg, de az ilyen biszex neveket sem szeretem, mint a Pálma, Hedvig nőnek, Jácint férfinek meg társai.
4/14 anonim válasza:
Nem tetszik a neved, de olyanról még nem hallottam, hogy a neve miatt nem kell valaki valakinek.
5/14 anonim válasza:
Nekem tetszik a Beáta név, de egyébként nem számít nálam a név, maga a lány a fontos.
25/f
2020. aug. 25. 18:03
6/14 anonim válasza:
"Megbszlak tejszinen Beátával együtt." Folyton ez járna a fejemben.
2020. aug. 25. 18:08
7/14 anonim válasza:
Biszex név? :D
2020. aug. 25. 18:10
8/14 anonim válasza:
#7 vagy na, olyan, ami nőnek túl férfias, férfinak meg túl nőies.
A Beáta szép név, de amiket írtam, azok olyan tramplik. Ilyen a Gertrúd is. Egy rossz vicc, hogy valaki ilyen nevet ad a lányának.
2020. aug. 25. 18:12
9/14 anonim válasza:
Meg Koppány név a pasiknak :( annyira undi valamiért.
2020. aug. 25. 18:17
10/14 anonim válasza:
Nem számít. Az én nagy szerelmemet Grétának hívják, mielőtt megismertem volna, egyáltalán nem volt szimpatikus a név, mégis beleszerettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!