A nőknek miért sokkal jobb és egyszerűbb az élet mint a férfiaknak?
Figyelt kérdés
A nőkkel mindenki kedvesebb, több mindent megúsznak mint a férfiak, több támogatást kapnak mindenkitől, könnyebb, és jobb nekik az élet.júl. 16. 20:08
11/34 anonim válasza:
"#9 Mondjuk megpróbálhatsz megcáfolni, ha nem tetszik, amit írtam."
Egyetlen falszifikálható állítást sem tettél. Mit kéne cáfolni?
12/34 anonim válasza:
#14: minden állításoddal egyetértek azon kívül, hogy minden férfinak ki 1-2 évet nőként kellene élnie, ami igazából nem is állítás, hanem egy kívánság a részedről. Akkor mit kellene cáfolnom?
Meg akkor Te is megtapasztalhatnád, milyen férfinak lenni, csak egy felesleges provokatív hülyeség. Tudod jól, hogy ez nem lehetséges, az ilyen retorika csak arra jó, kijelents valamit, majd lezárt azzal, hogy "úgysem fogod soha megtapasztalni, úgyhogy kuss a neved", mansplaining stb. Én ehelyett a párbeszédben hiszek.
13/34 anonim válasza:
#16 Én örömmel kipróbálnám, milyen férfiként élni. Egyébként úgy is meg lehetne ismerni a nőket ért rengeteg mindennapos hátrányt, szenvedést és bántalmazást, ha a férfiak nyitottak lennének az informálódásra etéren. Csakhogy erre nincs meg az igény és hajlandóság a nagy többségben. Ezért igen, csak kívánság marad, hogy ismerjék ezeket a férfiak és ne higgyék, hogy nekünk milyen k.rvajó és könnyű az életünk, mert rohadtul nem az.
14/34 anonim válasza:
a nőknek szarabb. Gyengék. Jó férfinak lenni.
15/34 anonim válasza:
17: a nők erősek, egyenlőek a férfiakkal. Érjétek el, hogy a férfiak ezeket észre vegyék és tegyetek a változásért.
16/34 A kérdező kommentje:
A nők ilyenkor tudják játszani az áldozatot. A férfiakat persze soha nem bántsa senki a születésüktől kezdve életük végéig. Mindig csak azokat a szegény lányokat ütik, verik, alázzák, erőszakolják 24/7. 🤧 Soha senki nem hallott még arról hogy férfiakat megvertek, megaláztak, megöltek.
júl. 16. 21:18
17/34 anonim válasza:
#19 Én 30+ éves koromra ezt már elértem. Addig viszont rengeteg bántalmazáson, megalázáson, zaklatáson, hátrányból induláson kellett keresztül mennem egészen kisgyerekkoromtól kezdve. Van egy bátyám is, szóval láttam párhuzamosan, hogy neki mennyi mindenben könnyebb az élete, hogy mennyivel boldogabb, mennyi előnyben részesedik hozzám képest kizárólag azért, mert fiúnak született. Erősek vagyunk, de rohadt nagy ellenszélben kell élnünk, dolgoznunk és sikereket elérnünk. És ez nem csak az én tapasztalatom, hanem rengeteg nőtársamé is.
18/34 anonim válasza:
#20 Ilyenkor érdemes ránézned a bűnügyi statisztikákra és megnézni az áldozatok és elkövetők nemek szerinti megoszlását.
20/34 anonim válasza:
A férfiaknak bizonyítani kell, a nőknek meg választani.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!