Nőknek miért olyan nehéz elhinni hogy aki szídja őket azt egy lány írja?
Figyelj, én a megfogalmazást nézem. Van az egészség kategória alatt egy nők egészsége kategória is. Ott simán ki lehet szűrni a megfogalmazások alapján, hogy melyik kérdést írja egy nő és melyiket egy kanos férfi aki már görcsösen próbálja magát pl egy 16 eves lánynak kiadni magát.
Ugyanúgy a nőket szídó kommenteknél is ez van. Tök természetesen le tudom írni nöként, hogy nem szeretem amikor a nőknek a menstruációs vére vagy a fekáliája van az ülőkén vagy azt, hogy egyes nők ki tudja miért de 5-10 percig képesek a fülkét foglalni vagy a tükör előtt állva gyönyörködni magukban, akadályozva a másikat a kézmosásban. Eddig még nem történt az, hogy nő létemre pasinak gondoltak a kommentszekcióban, mert nem ordít a kommentemből, hogy meghamisítom a hozzászólásomat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__1273..
Szerinted ezt sem nő írta ki?
Számomra fura hogy puncinak hívja a sajátját egy lány. Főleg mások előtt
De sajnos vagy nem sajnos, hallottam már nőtől/lánytól így hívni barátnők előtt.
Szerintem nagyon intim és szexualizált szó, inkább csak otthon tudnám elképzelni a párunkkal
Szerintem ezt nő írta ki.
A női nemi szervet vagy infantilizálja a magyar nyelv (punci, nuni), vagy vulgarizálja (pina).
Nem mindenki szeret orvosi szavakat használni rá, és nem is mindenki jól használja (vagina/hüvely vs vulva).
Velem is volt olyan, mint a 7-essel női egészség kategóriában. Egyszerűen a válasza olyan... személytelen volt. Nagyon klisé, és olyan "google keresés" szaga volt.
Ha most átmennék egy autószerelős kérdéshez, és kigugliznám a választ, aki ért az autókhoz, érezné a válaszomból, hogy túl "steril", nincs benne gyakorlat, tapasztalat.
Számomra fura hogy puncinak hívja a sajátját egy lány. Főleg mások előtt
Miért,minek hívjuk? Az orvosi kifejezesektol a hideg ráz,a kozonsegesektol meg pláne. Ez a leghétköznapibb neve:punci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!