Nagyon erős kínzó féltékenységgel mit lehet kezdeni? Ha valaki olyan extra szerencsétlen a szerelemben mint én?
Egész éjjel nem aludtam és elkezdtem ezen gondolkozni, utánajárni hogy mi van azokkal akik tetszettek
Azt előre leírom hogy átok ül rajtam az élet minden területén, a szerelem terén is.
Alapvetően egy nagyon féltékeny irigy típus vagyok, egyke is vagyok de kapcsolatok terén talán a legerősebb.
Egész életemben talán 2 férfi tetszett igazán, akiket személyesen ismerek, a másik 2 plátói volt.
Akik meg a legjobban nyomultak rám, azok SOSEM tetszenek.
Aki nagyon tetszett, vele volt valamennyi kapcsolatom sok évvel ezelőtt, utána kiderült hogy megcsalta velem a barátnőjét…
Már együtt vannak vagy 8 éve, a pasi semmit nem posztol róla, de ma láttam hogy kommentelt neki… sajnos borderline hajlamú vagyok, ilyenkor a világból ki tudnék rohanni.
Engem is, a csajt is átver, velem megcsalja, én elutazom és folytatja tovább a kapcsolatot vele mintha mi sem történt volna…
Már többször rá akartam írni a csajra hogy elmondjam hogy milyen durván meg lett csalva és le lett tagadva előttem.
20 évesen volt egy platoi szerelmem, akivel egy helyen dolgoztunk egy ideig, én láttam őt, ő nem látott engem…
Van hogy egy nap kapok vagy 20 üzenetet instan, facen, de pont az aki ennyire tetszik, vele közös munkahelyen így elkerüljük egymást és azóta kell néztem hogy pont azóta van együtt a nem is túl előnyös külsejű barátnőjével mint az előbb említett pár…
Pont 8 éve.
Akárhányszor kutatok utána látnom kell hogy milyen stabilak együtt ennyi ideje, pedig az egyik legszebb férfi akit valaha láttam és 100x szebb nőket megkaphatna.
Mit lehet az ilyen feltekenyseggel kezdeni, főleg borderline gyanúsan?
Hogy lehet valaki ENNYIRE szerencsétlen a szerelemben mint én?
Bezzeg akit a hátam közepére nem kívánok az van aki 6-7 éve ír… hogy csinálhat ilyet az élet?
Hogy lehet hogy aki nekem nagyon nagyon kellene azzal sosem jön össze, akit meg ruhellek ok évekig a nyakamban lihegnek?
Ki vesz le ilyen átkot?
Jó pasi = aki számodra vonzó. Jó eséllyel ők vonzóak egy csomó más nő számára is, így tudnak válogatni, nem azzal fognak összejönni komoly kapcsolat céljából, aki ennyire negatív személyiség.
Neked jelen állapotodban terápia kell, nem párkapcsolat.
Magadon kellene változtatni először, mert egy személyiségzavaros, negatív lelki spirálja legalján vergődő, mindenért másokat és természetfeletti erőket okoló nő nem fog kelleni egyetlen "vonzó" férfinak se.
Az meg oké, hogy te nem tudsz változtatni rajta, hogy neked ki tetszik és magasan van a mércéd, de fogadd el, hogy akkor neked is meg kell tudod ütni azt a bizonyos szintet.
11 te aztán nagyon tulgondolod a férfiakat…
Valószínű ha az utcán a férfiak meglátnak egy modell külsejű nőt, akkor azon fognak gondolkodni, hogy húha milyen negatív kisugárzása van, tehat én nagyon jó pasi létemre megerdemlek egy live laugh love szintű nagyon pozitív klisé nőt, nem ezt a morticia modell külsejű nőt.
Egyébként én, aki 12 éves kora óta kapja a megszámlálhatatlan mennyiségű közeledést, elmondhatom hogy valójában a ferfiakban a vadászösztönt pontosan a morticia plusz wednesday kisugarzasu nehezen kapható nők keltik életre.
Nem a kiskutyaként mindenért lelkesedő nők.
Ebbe nem akartam belemenni, de ha te már ennyire megmondod a saját igazad, akkor itt van az enyém…
Nem a szomszédlány csini kiscsajkent irtam ezt a kérdést ki.
Ha életemben csak pár közeledést kaptam volna, akkor nem is gondolkodnék azon hogy miért vagyok ENNYIRE szerencsétlen ezzel kapcsolatban.
Tudnék mutatni olyan Insta anyukat aki elmondta hogy borderline és bipoláris egyben. Mégis megtalálta 20 évesen a nagy szerelmét, egy modell pasit, azóta már be is szült vagy 5 gyereket pár év alatt.
Szóval van olyan nő aki még szinten szar családból jön és pszichés beteg mint én, mégis ott van a nagy szerelem.
Nem mondhatod hogy ez nem a személyes rossz karmám illetve átkom…
Ohh, a pasik nem gondolnak párkapcsolatra, mikor meglátnak az utcán egy modell külsejű nőt.😀
Igen, van néhány nő, aki borderline és szupi kapcsolata van, meg van 1000x több olyan, aki egyedül van, bántalmazó kapcsolatban él (ezt pl kívülről észre se lehet venni), gyógyszerfüggő, alkoholista, és egyebek.
De oké akkor, ne változtass magadon semmit, keseregj tovább, hogy ti egy szépséges külsejű, de elátkozott család vagytok, és főleg te vagy elátkozva, az egész kapcsolati sikertelenségednek semmi köze a kezeletlen pszichés problémáidhoz, és így be is bizonyíthatod majd, hogy igazad volt, mert tényleg nem is lesz így senkid.🤦
Esetleg van lehetőséged bemenni pl a Balassa utcai klinikára a 4 hetes befekvős sématerápiára? Nekem sokat segített, és elég sok ott a border diagnózisos, szóval kimondottan értenek hozzá, meg hatásos rá az a fajta terápiás módszer. Teljesen ingyenes, csak várólista van.
13 kétlem, hogy jelenleg érvénytelen taj kártyával fogadnának bárhol.
Másrészt egyébként nekem szerintem nem is a border a fő bajom.
Mármint úgy értem, hogy nem hiszem hogy az vagyok, hanem egyéb gondok adódnak össze úgy hogy border tüneteket hozok.
hogy ti egy szépséges külsejű, de elátkozott család vagytok, és főleg te vagy elátkozva,
Dehát ez így van.
Az egyik szülőm is megmondta ezt, mármint az átok részét és elkezdte sorolni hogy mik történtek már a családban. Öngyilkosság, vénlányság(én is az leszek) stb…
De az faj hogy senkivel nem tudom ezt megbeszélni, mert mindenki egyből a rossz mentális állapotomra fogja a dolgot és nem hiszi el hogy van ilyen, hogy pont olyan társ jelölttel nem hozza össze az élet, akit szeretne, pedig lenne rá lehetősége…
Ez már nem az én rossz mentális állapotom, hanem valamilyen külső erő.
„Mit lehet az ilyen feltekenyseggel kezdeni, főleg borderline gyanúsan?” <----> „Másrészt egyébként nekem szerintem nem is a border a fő bajom.” ???
„kétlem, hogy jelenleg érvénytelen taj kártyával fogadnának bárhol.” <---> Keresem, hogy hol volt ez eddig megemlítve, de nem találom...
Kérdező, te úgy forgatnád a lapokat, ahogy neked tetszik. Nem mondom, hogy ettől borderline vagy (bár ez jellemző rájuk, de sok más emberre is), viszont toxikus mindenképp.:( Elhiszem, hogy nem szándékos, de mindenképp fejleszteni kéne a személyiségedet, kommunikációdat. Amúgy bármelyik magán pszichológus fogad, tőlem nem kértek TAJ számot eddig sehol.
A komment további része alapján pedig alapvetően javasolnám, hogy inkább az Ezo rovatba írd ki a kérdést – mert láthatóan téged ez a része érdekel, nem a pszichés –, de az itt a gyakorin tele van troll parasztokkal... Én nem ismerek ilyet sajnos, de talán próbálj utánanézni, hogy facebookon, vagy akár élőben van-e valami olyan ezós csoport, ahol hisznek abban, amiben te, és tőlük kérj tanácsot ez ügyben.
Igen, ezért irtam hogy gyanúsan. Mert nem akarom diagnosztizalni magam. Csak ha vki utána olvas a border-nek, az hozza leginkább az összetett tüneteket, amik megvannak a bipolarisnak, a klinikai depressziosnak, nárciknak…
A féltékenység aztán főleg jellemző tünete.
Igazából most is pont benne vagyok és mivel egyedül vagyok teljesen, így ide irtam, mint naponta több ezer magyar…
Az ezoteria rovat nem nekem való, én nem vagyok spiri beállítottságú, egyedül ezzel a dologgal kapcsolatban nem hiszem el, hogy ezt lehet még a valóság talaján kezelni.
Mert ennyire peches már nem lehet senki szerintem az életben.
Az, hogy ki tetszik az utolsó dolog amin tudok változtatni. Magyarul nem tudok. És olyan, mintha az élet folyamatosan triggerelne tovább, mert akik a legjobban tetszenek mind olyan nőkkel vannak együtt, akik helyett én tudnám mutatni hogy ki illene hozzájuk.
Persze, tudom hogy ez nem az én dolgom és én vagyok a nagyon külső és kisugárzás orientált, de azert egy kimagasló nő meg egy szomszédlany között mindenki különbséget tud tenni.
Nem tudom ide irtam e, vagy máshova kommentben, hogy 19-20 évesen volt az egyik legnagyobb “crush”-om és évek óta olyan nővel van, amilyet látsz bárhol tízet.
Tegnap megint szembejött velem egy ilyen kiemelkedő crush típus a szomszédlany barátnővel.
TUDOM hogy nem az én dolgom, de jött a trigger, aztán azert jottem vissza ide.
Saját tapasztalatom, hogy a lányok többsége, akiket én ismerek, a pénzt akarja, én nem ezt akarom, hanem vonzalmat, de akihez nagyin vonzodom, leírtam már hogy olyankor mi van…
Egyszerűen 10 éve ez a séma az életemben és folyton jön a trigger…
Magadon is sokat segíthetsz.
1. Zárd le a múltat.
2. Ne figyeld mi van a korábbi neked tetsző pasikkal.
3. Keress hobbit vagy egyéb értelmes tevékenységet, ami leköt.
4. Ismerkedj új emberekkel.
16#
Férfiként érdekesnek tartom,hogy szinte az összes nőnek van egyfajta különlegesség mániája,annak is,akit te szomszéd lánynak nevezel.
Akit nagyon-nagyon akarsz,azt általában nem fogod megkapni.Ez valamiért így működik az életben,valószínű a túlzott görcsölés miatt.Akik téged akarnak nagyon,azoknak sem jön össze,pont ezért.Illetve azért sem,mert túlzottan a külsőre mész.
18 én tudnék olyan párokat mutatni, akik külsőleg is egy szinten vannak és tuti hogy egymást akarták a legjobban és együtt is vannak hosszu évek óta.
Akit én nagyon akarok azok általában addig sem jutnak el hogy a közelembe kerüljenek, akiktől meg úgy undorodom hogy az életről is lehoznak, azok jönnek a legjobban
De ezt már irtam.
Egyszerűen csak fáj látnom, hogy ami számomra a felső kategória az szomszéd lánnyal van, ez már a tendencia. Ha hozzájuk hasonló nőkkel lennének esküszöm egy szavam nem lenne… most is tudnék mutatni kapásból 7-8 példát…
Pedig az én fejemben az él hogy az ilyen tipikus szépfiúkat csak nagyon szép lányként lehet megkapni amiből ugye kevés van
Ehhez képest pont hogy a szomszéd lány van együtt az ilyenekkel. Módszeresen.
És minél többet agyalok ezen, annál inkább releváns lesz a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!