Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül teljesen értéktelen emberek akik még soha nem teremtettek semmi pozitívat és a létezésük eddig inkább mínuszos? Ti már beletörődtetek, hogy ez így is marad vagy még tervezitek hogy valamit elértek, teremtetek, stb?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?

2024. máj. 7. 03:27
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Nincs semmiféle alapvető teremtési vagy teljesítménykényszer a nyakunkba lőcsölve. Minden ilyen elképzelés csak a saját fejünkben létezik, vagy mások találják ki nekünk, rendszerint önös érdekből.

Az életet elég élni, aztán ha szükség van valamire, lépéseket kell tenni az eléréséért. De el is lehet engedni a dolgot.

2024. máj. 7. 04:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellett volna teremtenem? Jól érezni szeretem magamat, szóval max ennyit teremtek, normális életet magamnak amit szívesen élek.
2024. máj. 7. 05:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen.
2024. máj. 7. 05:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Évtizedekig éltem így, már majdnem 40 voltam, mire összeszedtem magam. És azóta meglepően nagy arányban sikerülnek azok a dolgok, amiket megpróbálok. Nem lett belőlem mesebeli aranycsináló, de azt megtapasztaltam, hogy ha hajlandó vagyok tenni valamiért, az sikerülhet. És ezt ennyi idősen először megélni elég durva érzés.
2024. máj. 7. 07:14
 5/7 anonim ***** válasza:
42 vagyok: simán elfogadtam, hogy egy reménytelen eset vagyok. Kértem már 1*-2* segítséget a változáshoz, de mint kiderült, reménytelen vagyok.
2024. máj. 7. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mit kelle amúgy "teremteni", mi számít pozitívnak?

Akkor teremtesz valamit ha mondjuk sokat keresel és sokat is fogyasztasz? Vagy mire gondolsz?

2024. máj. 8. 09:00
 7/7 anonim válasza:

én is 42 vagyok, de még “küzdök”. próbálok teremteni (novellák), nyomot hagyni magam után… meg persze megváltozni. a függőségeimet magam mögött hagyni, de… pfff kva nehéz, nem megy.

Kérdező: dolgozz magadon! Olvass, barátkozz, menj a természetbe, fuss, kondizz, önkénteskedj, láss világot!!

2024. máj. 22. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!