Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mitől van hogy vannak...

Az mitől van hogy vannak bizonyos emberek akik nullák annak mi az oka köztük én is!?

Figyelt kérdés

Tehát én érzem magamban hogy alkalmatlan vagyok ilyen kisebbrendűségi komplexusom érzésem van belülről mintha mindenki más többet érne én nálam.

Lehet aztán többet is érnek ezek az ember társak én nálam.

Én nem tudom hogy ez mire vall hogy nem érzek magamban annyit hogy egy valamire képes vagyok csak akkor minek akarjak még élni.

Most anyukám+apukám eddig eltartottak és akkor okozzak ő nekik fájdalmat a halálommal vagy megkönnyebbülés lenne/volna ez ő nekik legalább nem kerülök többet pénzbe és nem is leszek egy kukába guberálós csöves utcán élő lakó.

júl. 10. 01:20
A kérdező szavazást indított:
Vannak és léteznek emberi életre alkalmatlan emberek valami miatt!?
Vannak olyan helyzetben élő emberek akiket még felnőtt korában is a szüleik tartanak el!?
Nélkülem jobb lesz a világ ha eltűnök a föld színéről!?
10 szavazat
 1/9 Thispain ***** válasza:

Vannak és léteznek emberi életre alkalmatlan emberek valami miatt!?

- Amint alkalmatlanná válsz arra, hogy élj, meghalsz.

Vannak olyan helyzetben élő emberek akiket még felnőtt korában is a szüleik tartanak el!?

- Vannak. Bőven vannak.

Nélkülem jobb lesz a világ ha eltűnök a föld színéről!?

- Attól függ, mit tettél/teszel. Ha például sorozatgyilkos vagy, nyilván igen. Ha celeb, valószínűleg akkor is. Ha sima állampolgár, aki éli az életét, semmi sem változik attól, ha leugrasz a hídról.

júl. 10. 02:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs semmi olyan tevékenység, amit szeretsz csinálni?
júl. 10. 03:40
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem tudsz dolgozni? Amúgy azért érzed magad így, mert vagy a szüleid csinálnak/tak meg helyetted mindent jóindulatból , így nem tudtál tanulni, fejlődni magadtól, ezáltal elhiszed, hogy te alkalmatlan vagy dolgokhoz.Vagy addig mondogatták, hogy hülye vagy vagy alkalmatlan mindenhez, amíg elhiszed és azzá válsz.
júl. 10. 04:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert nem teszel semmit önállóan. Nem érdekel semmi téged jobban, mint bármi mas
júl. 10. 07:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Szar gyerekkorod volt
júl. 10. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindig eszembe jutnak azok a kutyák, akiket egész életükben ugyanazon a láncon tartottak. Felnőtt korukra nyugottan elveheted a láncot, nem fognak elmenni, hanem ugyanúgy ugrálnak azon a határon, ameddig a lánc tartott. Sőt: ha el akarod őket vonszolni onnan, befeszítenek.

Gyanítom, te úgy nőttél fel, hogy az egész környezeted azt sugallta feléd, hogy úgysem vagy képes semmire, és szép lassan megszoktad.

júl. 10. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szülők, vagy valamilyen olyan felnőtt, akire felnéztél, meghatározó személy volt az életedben, mindig azt sulykolta beléd, hogy béna, ügyetlen vagy, nem értesz semmihez sem, és ez olyan szinten beléd ivódott, hogy nem tudsz tőle elvonatkoztatni, vagy szorongsz miatta. Az agyad pedig nem tudja elengedni ezt a régi és egyben rossz mantrát.
júl. 10. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Privát levéllel kezdeményeztél beszélgetést. Igaz semmi megszólítás, helló, vagy bármi, elköszönés se, ennek ellenére írtam neked, hogy felvidítsalak, vagy a magam módján próbáljalak valami megoldás felé ösztönözni. Erre, pillanatokon belül egy ocsmány választ küldtél.

Hogy miért, azt nem értem, de ha ettől kielégültél, akkor bravó! Nem, nem vagyok az, amit írtál, ezért nem is veszem magamra, nem fogok ettől álmatlanul aludni, szóval célt nem értél.

Viszont most már értem hogy miért vagy ennyire magányos. Ha mindenkivel úgy kommunikálsz, mint azt velem a privát üzenetben tetted, akkor nem csodálom, hogy nagy ívben kerül el téged minden értelmes, de szerintem értelmetlen emberi lény is...

Maradj csak magadban, és ha nincs benned még annyi pozitív életérzés sem, hogy egyedül is jól érezd magad akármilyen tevékenység közben, hát akkor pukkadj meg! Erre mást nem lehet mondani!

A soha viszont nem látásra, ezúton le vagy tiltva...

júl. 11. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
#8: a kérdező bevallottan mentális beteg, évek óta itt sajnáltatja magát. Amikor elveszti a kontrollt akkor viszont tombol. Nem lehet segíteni rajta, nem is hagyja.
júl. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!