Az emberek sokszor miért nem tolerálják, ha valaki mást gondol bizonyos dolgokról, mást tart értékesnek, amit ők?
Például rokonok elkezdenek arról beszélgetni, milyen is egy igazi jó lagzi. Én is elmondom, hogy ha nekem lenne, ott biztos nem szólna roma mulatós, mert leginkább tömegoszlató hatása van. Általános szörnyülködés, hogy lehet lagziban olyat, hogy nincs mulatós, mi az hogy, mit képzelek, szentségtörés, skandalum. Érdekes, én nem mondtam meg másnak, hogy náluk márpedig milyen legyen, csak a sajátomról volt szó, hogy ott nem. De akkor is. Ha ez a szokás, akkor ettől nem lehet eltérni, gondolják egyesek, miközben én is jártam pár lagziban, ahol DJ szolgáltatta a zenét és nem volt mulatós.
De ez csak egy kiragadott példa, a kérdés meg általánosságban értendő.
Ők elmondták a véleményüket.
Te elmondtad a tiedet.
De itt csak ők intoleránsak. Aha...
Teljesen mindegy, hogy most Te úgy magyarázod, hogy csak a sajátodról van szó, a "tömegoszlató hatása van" egy eléggé degradáló, általános értékelés, és nem látok lényeges különbséget ebben és abban, amik ők mondtak.
"mert leginkább tömegoszlató hatása van."
Ahogy a durrogó lószarnak is, amit a mai "DJ-k" kifosnak magukból.
#4: Te most tényleg nem érted, amit írtam?
Ki tiltotta meg neked, hogy elmond a véleményed? Arról írtam, hogy Te minősítettél, erre ők is minősítettek m
Az egész történetben egyetlen szereplő van, akinek gondja van azzal, ha a másik elmondja a véleményét. És az Te vagy.
"ami leginkább Hungária vagy Neoton volt"
Tehát a régiekből is a hitvány kategória - nagyon színvonalas lakodalom lehetett.
"Teljesen mindegy, hogy most Te úgy magyarázod, hogy csak a sajátodról van szó"
Pedig semmi másról nem volt szó, mint erről. Kár bármit is belemagyarázni. Leírhatom sokadjára is, nem fogod megérteni. Azért megpróbálom többedjére is, hátha sikerül. Elmondtam hogy nálam ilyen nem lenne, mert nekem a mulatós nem tetszik. Arról szó sem volt, hogy akkor én másnak is megjegyeztem volna, hogy akkor nálad is minek volt ilyen. Ők valóban elmondták a véleményüket, azt is hozzátéve, hogy én hogy képzelem azt, hogy nálam nem lenne, mikor az kell, meg amúgy is ez a szokás mindenhol. Ez a különbség, hogy ők igenis megmondták hogy az nálam is kellene. De nem is szokás mindenhol.
Ezt írtam, minthogy így hangzott el. Most már csak azt nem értem miért kaptad fel így a vizet az egész történeten, vagy veled beszéltem élőben is és magadra ismertél kedves Évike?
8-as kinek mi tetszik, mindenki megtalálja a magának megfelelőt. Itt például retró zenék mentek, az amúgy vegyes korosztályú vendégeknek nyilván tetszett, sokan táncoltak, nyilván vannak ettől színvonalasabb lakodalmak. Voltam olyanon is ahol Edda vagy Tankcsapda szólt, az is működött. Meg voltam ahol hagyományos lagzis ment leginkább, ott is jó hangulat volt.
Mondom, a beszélgetés lényege az volt, hogy a sajátomon nem lenne mulatós, nem szóltam bele a másokéba és nem minősítettem azt aki kedveli, de nekem megmondták hogy az igen is kell, miközben nem kértem a tanácsukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!