Az mitől van hogy egy ember nagyon egy életképtelen életre nem érdemes és egy nulla szánalmas szerencsétlen senki!?
Most nem magamat veszem alapul.
Általánosan, általában értem én ezt.
Elkényeztetéstől van hogy a szülei elrontották
Nem értem a kérdéshez csatolt szavazást. Most mi van?
Amúgy nyilván valami nagyon félrement a személyiségfejlődése során az ilyen embernek.
Rossz genetika.
Az agyban rossz a kémiai egyensúly, pl ami a, félelemérzetet befolyásolja.
Apró dolgokon is, szorong.
Rossz szülői minta, a szülő sem tudott megbirkózni a gondokkal, ezt viszi tovább a gyerek is.
Bántalmazás a társadalom részéről, valamiben nem voltál átlagos, így már gyerekkorodtól bántalmaztak ok nélkül.
Alacsony energiaszint, a sok szorongás miatt lefárad az alapvető dolgoktól is.
Így a komolyabb dolgok még nehezebben mennek.
Magas elvárások, a mai világ összetett bonyolult, nem elég írni, olvasni, mint 100 éve az életbenmaradáshoz.
Van, aki pl nem képes megtanulni egy idegen nyelven, ma viszont ez elvárt.
Kiskoraban barmit csinalt azt mondtak ra hogy ez igy nem jo ez igy szar
Aztan felnott koraban mar nincs kedve semmit se csinalni
Minek csinaljon barmit is, ha akarmit csinal az ugy nem jo meg szar?!
Lehet, hogy van valamilyen alapbetegsége, vele született rendellenessége, ami így nyilvánul meg. Vagy nem fejlődött megfelelően az illető, vagy a személyisége valamilyen oknál fogva.
De olyan is lehet, hogy a szülei mindent megcsináltak helyette, így nem szerzett elég gyakorlatot, tapasztalatot, így mikor neki kéne bizonyos dolgokat megcsinálni, nem megy neki. Vagy mindig azt sulykolták belé, hogy béna, ügyetlen, nem ért semmihez sem, és olyan szinten beléivódott, hogy nem tud tőle elvonatkoztatni, vagy szorong miatta, aztán abból meg jönnek a botlások, hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!