Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék végre rájönni,...

Hogyan tudnék végre rájönni, hogy mi dolgom az életben?

Figyelt kérdés

27 vagyok és még mindig nem tudom, pedig nem ártana, mert így mindent 'muszájból' kell csinálni, és elég demotiváló...

Hogy lehet ebben megvilágosodni?

2024. júl. 14. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nincs ertelme, egyedul az evolucio, az tul mi, azt istenke sem tudja. minden eloleny, meg az univerzum is (allitolag) michio kaku szerint multi-versum van, es allandoan ugy vet veget az adott univerzum, hogy megtalalja a legstabilabbat, meg az univerzum is evolucion megy at. Ugymond egy kiserlet minden, csak nincs ertelme, vagy van, csak emberi esszel (jelenlegi esszel) nem tudjuk felfogni, majd lehet 4 millio ev mulva igen, ha addig kitartunk, ahogy mar kepesek vagyunk komplex szamokkal dolgozni. Az osember meg csak bunkoval jart ossze-vissza es nostenyeket dugott.
2024. júl. 15. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Senkinek semmi "dolga" nincs az életben. Azt csinàlsz amit szeretnél. Persze mindennek vannak következményei. Jók és rosszak is. De a te döntésed a dolog.
2024. júl. 15. 08:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Tegyél valami kedveset valakivel. Hátha segít.
2024. júl. 15. 09:00
 14/15 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, rájöttél?
dec. 26. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem talált egy nőstényt.
dec. 27. 00:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!