Huszonévesek, harmincévesek! Ahogy egyre idősebbek vagytok, ti is egyre többet gondoltok a pénzre?
Figyelt kérdés
ma 16:31
1/9 anonim válasza:
inkább a meglévő pénz megfelelő befektetésén gondolkodom, majd cselekszem is.
2/9 A kérdező kommentje:
E körül és a növekedés körül forognak nekem is a gondolataim sokat. Cselekszem én is. De néha már elgondolkozom, hogy nem túlzás-e, hogy ennyit foglalkozom ezzel.
ma 16:42
3/9 anonim válasza:
Mivel kb ettől a kortól van az, hogy már csak a saját pénzedre számíthatsz, és látod az egyre lesújtóbb helyzetet a világban, félelemből kénytelen vagy sokat gondolni rá.
6/9 anonim válasza:
Nem gondolok egyre többet a pénzre, mert van, amennyi nekem szükséges. Nem a pénz körül forognak a gondolataim, mert nem vagyok ilyen szinten és ennyire anyagias.
7/9 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Elég szerény körülmények között nőttem fel. A pénz meghatározta az életünket.
Most relatív magas beosztásban vagyok és keresek annyit hogy a pénz nagy részét kényelmesen félre tudom tenni. Jól jött ki a lépés így van saját házam. A rossz gazdasági helyzet ellenére az én egyéni életem javult az elmúlt pár évben. Végre megengedhetem magamnak hogy ne a pénzen járjon az eszem. Nyílván nem szórom, igényeim továbbra sem magasok. Igyekszek jótékonykodásra fordítani amennyit tudok.
8/9 anonim válasza:
Én inkább egyre kevesebbet. De én privilegizált helyzetben vagyok, igazából rájöttem, hogy úgyis örökölök majd egy csomót (ingatlanokat, pénzt, járműveket), remélhetőleg ugyan minél később, de a nyugdíjas éveken nem kell aggódnom. (Persze bármi történhet még addig, de nem parázok már rá a témára, ettől függetlenül képzem magamat meg igyekszem a munkahelyen is fontos taggá válni és kieszközölni valami emelést idén.)
9/9 anonim válasza:
Nem gondolok rá, hanem foglalkozom vele. Bár korábban kezdtem volna foglalkozni vele jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!