Más családokban is követelőznek egy huszonéves nőnél a gyerektémában és a méhében turkálnak, míg a harmincéves középvezető férfira azt mondják, hogy "karriert épít a szentem, jól teszi"?
Gondolj bele. Egy nőnek a húszas évei a legtökéletesebbek arra hogy szüljön. Mivel a pete sejtjei 30 után elég látványos minőségromláson esnek át.
Míg egy férfi 40 előtt elég jó minőséget tudnak produkálni ivarsejtből ha minden jól megy.
Lehet neked fáj ez a téma, de akkor ne az igazságot tagadd le, hanem mondd el hogy te magaddal akarsz foglalkozni és nem egy gyerekkel.
Dettó, én 28 vagyok, a férjem 39, engem rengetegszer megkérdeznek a gyerekről, de úgy, hogy mellettem van konkrétan a férjem, de csak engem. "No, mikor lesz már gyerek?". Persze, mindig mondom, hogy magánügy, de igencsak érdekes, hogy 28 évesen, pár éves munkaviszonnyal hiányolják a gyereket nálam, a közel 40 éves férjemet meg senki nem basztatja vele.
Ja, és ne jöjjön senki a petesejtem dumával, mert valljuk be, a 30-40 éves pasiknak messze nem olyan már a spermája, mint fiatalabb korukban, aki meg írta, hogy a 60 éves férfinak is lehet gyereke, az meg belegondolt-e, hogy azt meg is kell ám csinálni, és sok hatvanasnak ez már kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!