Hogyan tudnék végre rájönni, hogy mi dolgom az életben?
Figyelt kérdés
27 vagyok és még mindig nem tudom, pedig nem ártana, mert így mindent 'muszájból' kell csinálni, és elég demotiváló...
Hogy lehet ebben megvilágosodni?
2024. júl. 14. 23:18
1/15 anonim válasza:
Hát csak van valami amit szeretsz csinálni.
2/15 anonim válasza:
Ha sikerült rájönnöd a módszerre, oszd meg velem is, mert szintén keresem még az utam!
3/15 anonim válasza:
Én is 27 vagyok, és fogalmam sincs mit akarok az élettől. Egyik pillanatban gyerek ellenes vagyok, másik pillanatban látom magam 50 évesen este a családi asztalnál ülni a férjemmel, gyerekekkel.
Munkát szintén nemm tudom. Egyetemre sem mentem mertem semmi konkrét dolog nem érdekel. Irodában dolgozom 7 éve, igazából jól elvagyok, de várom hogy egyszer majd eljöjjön a nagy kattanás hogy mi az amit tényleg szeretnék csinálni.
4/15 anonim válasza:
Úgy hívják hogy hivatás, olyan munka ami nem függ a társadalmi elvárásoktól mégis "hív" téged!
5/15 anonim válasza:
Általában mély önismeret kell hozzá hogy valaki rátaláljon mert mindenki születik valamire, olyan munkára ami csak az övé!
6/15 Kólauborkával válasza:
Nincs dolgod, magadnak választod meg életed értelmét. Keress valamit amivel pénzt is tudsz keresni és szórakoztat is. A mai világban valaki kockulással keresi a kenyerét, tehát valami biztos van, ami leköt…
7/15 Gál Gábor 2024 válasza:
40+ vagyok, én se tudom. Nem kell csinálnod semmit.
8/15 anonim válasza:
Néha levágom a gazt a kertbe és ennyi.
9/15 anonim válasza:
Ki kell próbálni minél több dolgot.
Ettől független szerintem az nagyon ritka, aki él-hal a munkájáért.
A többség inkább csak elvan vele.
10/15 anonim válasza:
Csinálj gyereket. Meg is lesz a dolgod egy egész életre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!