Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem veszik komolyan...

Miért nem veszik komolyan egyes emberek, ha szólnak nekik valamiért?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ok nélkül történik. Következménye persze nem lesz, de akkor sem kell nagyon meglepődni, amikor megérkezik a postaládába a friss kutyürülék a nagyon fontos levelekre. Esetleg ha a nevével megegyező email címről kap egy szép levelet. Ezeknek sem lesz semmi következményük. Komolyan kell venni, ha valaki szól valami miatt.
jan. 12. 15:34
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
A második példát nem teljesen értem.
jan. 12. 15:50
 2/32 anonim ***** válasza:
87%
Mert sokan nagyra tartják magukat a nagy semmire.
jan. 12. 17:41
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy ki, milyen jogon, kinek, ill. miért és hogyan szól!

Ilyen részletek ismeretének hiányában csak időtöltés volt kiírni ezt a kérdést! Például ha a magánéletemet próbálnád vezényelni egyoldalúan, elhajtanálak, mint a magzatvizet vagy vastagon és magasról tojnék arra, hogy erőlködsz! Indok: akkor vezényelj nekem, ami után én megpróbáltam átvenni feletted az irányítást! Annyi tiszteletet várok el tőled, amennyit én már megelőlegeztem neked! Bárki van olyan ember, mint egy másik - és ha ez nem működik, akkor nincs miről beszélni!

Más a helyzet, ha nem magánemberként szól valaki máshoz! És így tovább!

jan. 13. 04:05
 4/32 A kérdező kommentje:
#3 : Bárki szól, annak egyértelműen az az oka, hogy érdeksérelmet okoztál neki. Az általad okozott probléma vagy kellemetlenség miatt kezdett el foglalkozni veled. Máskülönben ne aggódj, senkit sem érdekelne, hogy élsz vagy halsz e.
jan. 13. 10:38
 5/32 anonim ***** válasza:
86%
Ez akkor sem működhet egyoldalúan, - hogy (vélt) érdeksérelmed van és mindenki pusztuljon, egyoldalúan lesse az óhajaidat! Nem!
jan. 13. 10:51
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Bosszantó, amikor valaki nem képes követni az írott és íratlan szabályokat, pláne együttélés területén, azonban arra is érdemes odafigyelni, hogy az emberen ne menjen át önbíráskodásba, mert annak se sok pozitív kimenetele lehet.
jan. 13. 16:07
 7/32 A kérdező kommentje:
#5 : Ha valaki felfigyel rád, annak oka van! Ilyenkor el kellene gondolkozni. Nem azon gondolkozni, hogy mit tud csinálni, mert akkor pakolhatod a postaládádból az ürülékkel összekent leveleidet.
jan. 16. 12:18
 8/32 anonim ***** válasza:
53%

Nem veszek senkit sem komolyan. Meghallgatom, hogy mit böfög ki a száján, aztán értelmezem, értékelem, stb. A beteges, fontoskodó mitugrászok végképp nem érdekelnek. Egyik fülemen be, a másikon ki és csá. Engem egyetlen paprikajancsi se próbáljon hipnotizálni. Túl sok ilyennel volt már dolgom az életemben, elég is volt belőlük, elmehetnek a jó édes ...

Ez a kutyagumis sztori a világ legócskább prolisága. Aki ilyenekben leli örömét, az szimplán egy tehetetlen véglény, egy senki, egy nulla, egy gyáva ürülék.

jan. 17. 09:11
 9/32 anonim ***** válasza:
Valaki el tudná magyarázni a nevével megegyező címes példát?
jan. 17. 13:39
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Manapság, amikor boldog boldogtalan sérült, demens, idegbeteg gyökér beszól minden kis kitalált szarért, deliházba kerülne az, aki minden ilyenre odafigyel. Ha nem fontos, le kell szarni.

De biztos akad olyan, aki bátran kiszedetné és megetetné veled a kutyaszaros panaszleveleket.

febr. 5. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!